EVO ŠTA JE ANA NIKOLIĆ zatekla u kolicima male Tare!

Autor: pink.rs

Zabava

21.11.2017

15:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularna pevačica Ana Nikolić, koja se trenutno nalazi u žiži medijske pažnje zbog razvoda od repera Stefana Đurića Raste, ovog puta je sa svojim pratiocima na društvenoj mreži podelila jedan trenutak iz svog doma.

 

A post shared by ANA NIKOLIĆ (@ananikolicofficial) on Dec 20, 2016 at 11:04am PST

Naime, Ana je na svom profilu na Instagramu objavila video-snimak u kojem je glavni akter njen pas Simba. Kućni ljubimac je sam uspeo da se popne na krevet i nakon toga uđe u kolica koja pripadaju njenoj ćerki Tari. Pevačica je snimila video i objavila ga na Instagramu.

 

A post shared by ANA NIKOLIĆ (@ananikolicofficial) on Nov 21, 2017 at 12:12am PST

 

Ana je bila u isto vreme i šokirana i iznenađena ovim prizorom jer nije očekivala da će svog psa naći na tom mestu. Uz video koji je objavila, kratko je napisala "Strašno!".

 

Strasno!!!???

A post shared by ANA NIKOLIĆ (@ananikolicofficial) on Nov 21, 2017 at 12:10am PST

 

Dok bi neki rekli da ovaj potez njenog psa nije higijenski najbolji za mesto u kojem određeno vreme provodi njena ćerka, ima i onih koji tvrde da upravo prisustvo životinja jača imunitet kod dece.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading