(VIDEO) NOĆ JE KRATKO TRAJALA: Exit ZATVOREN nastupom Solomuna!

Autor: Anđelija GRUJIĆ

Zabava

12.07.2021

14:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslednji trenuci Exit-a neopisivo su emotivni!

RepublikaFoto: ST/Nemanja Pančić
Podigao je temperaturu na max!

Novom Sadu već 20 godina održava se jedan od najpopularnijih Balkanskih festivala. Petrovaradinska tvrđava svakog jula vidi desetine hiljada posetioca za četiri dana programa ispunjenog različitim muzičkim žanrovima.

Iako je Exit jako voljen festival sam po sebi, pa posetioci uvek pokušavaju da ukradu koji trenutak više na Petrovaradinu, ove godine rođendanska žurka dodala je na spisak još razloga zbog kojih fanovi nisu želeli da idu kući.

Popularan di-džej Solomun dobio je čast da svojim nastupom zatvori ovu festivalsku godinu. Njegov nastup na MTS Dance Areni počeo je u pet ujutru, a exitovim nebom već je svanula zora, ipak publika kao da nije bila umorna. Uživali su u atmosferi koju je napravio ovaj fenomenalan muzičar, a koju možete videti u videu na kraju tekst. Publika je skakala i pevala od početka pa do samog kraja njegovog nastupa u 10 ujutru.

RepublikaFoto: ST/Nemanja Pančić
Ovao je samo manji deo publike!

Činilo se da niko ne želi da ide da spava, a Bajagina pesma "Tišina", nikad nije bila tačnija:

- Ajde Bože budi drug, pa okreni jedan krug, unazad planetu. Noć je kratko trajala, a nama je trebala najduža na svetu!

RepublikaFoto: ST/Nemanja Pančić
Niko nije želeo kraj!

Poslednja Exitova noć zaista je kratko trajala, pa je samim tim mnogima bilo žao što je ova neverovatno dobra žurka gotova. Ipak verujemo da će narede godine biti još bolja!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading