JK: POPOVIĆ NAS TRETIRA KAO DEBILE!

Autor:

Zabava

04.12.2017

12:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša je poznata po tome što nema dlake na jeziku, a ovoga puta je oplela po direktoru "Granda" Saši Popoviću.

Foto: youtube.com/Zvezde Granda
Jelena Karleuša

Naime, ona Popovića često proziva na snimanju Zvezda Granda, a ovoga puta je otišla korak dalje nazvavši ga robovlasnikom koji ih tretira kao debile i pokusne miševe.

Nakon što se Marija Šerifović zapitala zašto Saša Popović sve članove žirija oslovljava sa „deco moja“, Karleuša je imala zanimljivo tumačenje.

- Da li se ikada iko zapitao zašto Saša Popović, kada ga sretnemo na javnom događaju, svima nama kaže: "O, zdravo deco moja, kako ste?" - upitala je Marija Šerifović sve članove žirija.

- Zato što smo svi debili i ekipa belih pokusnih miševa. Popović je robovlasnik, a mi smo robovi, oni nesrećnici što vuku kuglu sa sobom - uzvratila je spremno JK. Međutim, Karleušin odgovor se nije dopao ostatku žirija, te je Dragan Stojković Bosanac ponudio svoje tumačenje.

Foto: youtube.com/Zvezde Granda
Bosanac

- Popović je toliko u svom divnom svetu da nam ni imena ne zna. Jer, čim nekom kažeš: "Gde si, druže?", to znači da nemaš pojma s kim pričaš - rekao je Bosanac i nasmejao sve u studiju.

On je ovom izjavom nasmejao sve u studiju, a nekolik trenutska kasnije, nakon ocenjivanja jednog od kandidata, Jelena je legla na sto i počela da radi vežbe za guzu.

Foto: youtube.com/Zvezde Granda
Jelena Karleuša

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading