Zbog Goge "Plejboj" izgubio licencu: Familiji nisam mogla da objasnim o čemu se radi!

Autor: blic.rs

Zabava

05.12.2017

23:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pravi skandal, ali i pakao u domu pevačice Goge Sekulić nastao je kada na naslovnoj strani "Plejboja"osvanula devojka koja neodoljivo podseća na pevačicu, pa su svi mislili da imaju priliku da gledaju gole grudi lično Goge Sekulić!

RepublikaFoto: instagram.com/sekulicgoga
Goga Sekulić

Ipak, kako je Goga objasnila, to nije bila ona, ali nije bilo lako objasniti celoj familiji.

- To je bila drugo devojka koja je bila plava i imala je mladež na istom mestu kao ja i duplo niža, šalim se. Sećam se da je samo jednog jutra osvanulo u celom Beogradu i Srbiji i Crnoj Gori naslov "Goga Sekulić gola i opasnija od Cece" i to je bila luda kuća. Ja klinka, tek se pojavila na sceni, šta će familija da mi kaže, majka i otac, znaš kakvi su Crnogorci strogi. Tada sam na nervnoj bazi izgubila glas. Ušla sam u borbu i dobila sam taj magazin na sudu, a oni su izgubili licencu - prepričava pevačica događaj od pre nekoliko godina i dodaje:

 

? @s_lazic @hot_spot_media @stevansrules @bojanvukadinov @stefanristicofficial

A post shared by Goga Sekulic (@sekulicgoga) on Dec 4, 2017 at 9:58am PST

 

- Ne znam kome je to palo na pamet, stavili su njene fotografije koje su bile malo provokativnije, da ne kažem vulgarne i par mojih slika sa albuma i pomešana njena i moja biografija - kaže pevačica. Goga je kasnije devojku sa naslovne strane pronašla i da je živela na Tajlandu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading