Folk pevačica ZAUVEK NAPUŠTA SRBIJU!

Autor:

Zabava

11.12.2017

12:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dušica Grabović šokirala je sve odlukom da napusti našu zemlju.

Foto: instagram.com/dusicagrabovic
Dušica Grabović

Naime, ova bivša učesnica Farme na društvenim mrežama objavila je oproštajno pismo koje je posvetila svim svojim fanovima.

- Odlazim u Australiju i ne vraćam se više. Ako mi porodica i samo par prijatelja bude previše nedostajalo, potrudiću se da dođu kod mene i posete jedan od najlepših kontinenata na svetu. Hvala mojoj porodici i mojim pravim prijateljima koji su bili sa mnom i uz mene poslednje dve i po godine, koliko boravim u Srbiji - započela je pevačica svoje izlaganje, a potom nastavila:

- Vi znate da vas ja volim, to ne moram ni da vam kažem. Okrećem novi list i idem u novi život jer sam tako odlučila posle dugog razmišljanja. Hvala svima koji su od 2009. godine pratili i poštovali moj rad, voleli moj lik i delo i voleli moje pesme. Bili ste mi vetar u leđa i budite i sada kad odlazim... Ja vas nikada neću izdati. Laku noć, Srbijo, dobar dan, Australijo - objavila je pevačica i dirnula mnoge.

 

 

Ona je trebalo da ode u Australiju na turneju, ali je ipak odlučila da se preseli tamo zauvek. Iz ove poruke možemo zaključiti da je Dušica razočarana, ali nije otkrila ko je kriv za ovakvu njenu odluku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading