DVOJNICA RADE MANOJLOVIĆ zapalila Zvezde Granda!

Autor:

Zabava

11.12.2017

13:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Monika Ivkić oduševila je žiri "Zvezda Granda", glasom, ali i stasom.

Foto: youtube.com/Zvezde Granda
Monika Ivkić

Ova atraktivna devojka veoma podseća na Radu Manojlović, a ceo studio osto je bez teksta kada se ova devojka pojavila na sceni.

Inače, devojka je rođena u mestu Gradačac u Bosni, a trenutno živi u Beču.

- Retko se desi da neko ko tako dobro ozgleda, da tako dobro peva, i da plus na sve to ima i emociju i harizmu i da još može da priča sa nama ovde, a da se nije se oduzeo od treme. Ti si neko ko je rođen za ovaj posao i žao mi je što si čekala do 27 godina da se pojaviš ovde. Sa druge strane, ti si mlada - rekla je oduševljena Jelena Karleuša. Marija Šerifović je takođe imala samo reči hvale.

Foto: youtube.com/Zvezde Granda
Monika Ivkić

- Devojka razvaljuje kako peva, razvaljuje - rekla je Šerifovićeva. Saša Popović i Dragan Stojković Bosanac nisu skidali pogled sa atraktivne devojke.

- Ovako, Bosančice moja, ja mislim da je večeras finale i ti si pobedila - rekao je Bosanas. Marija je imala samo jednu zamerku. Naime, ona je rekla Moniki da treba pažljivije da bira pesme, a na kraju su se njih dve dogovorile da će Šerifovićeva biti ta koja će takmičarki birati numere. Jelena se ubacila i dodala da svi oni kojima Marija bira pesme prođu sjajno i stignu do finala "Zvezda Granda".

Monikin nastup možete pogledati u videu ispod 1:02:55.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading