KATARINA ŽIVKOVIĆ: Igram na kartu seksipila jer se tako i osećam!

Autor: alo.rs, Republika

Zabava

12.12.2017

15:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Katarina Živković, jedna od trenutno najaktuelnijih folk pevačica mlađe generacije, u poslednjih nekoliko meseci posvetila se isključivo poslu i izbegavala je pojavljivanje u medijima. Snimila je sedam novih pesama, koje je ujedno i ekranizovala, pa je sada punom parom krenula u promociju. Za alo.rs, Katarina govori o novom partneru, otkriva da li su tačne priče da je podigla kredit za stan i komentariše svoje koleginice.

 

Објава коју дели Katarina Zivkovic (@katarina2789) дана 5. Дец 2017. у 12:03 PST

*Poslednjih nekoliko meseci potpuno si nestala iz medija. Znamo da si snimila sedam novih pesama i spotove za njih, ali da li je nešto drugo uticalo da smanjiš broj medijskih pojavljivanja?

- Iskreno, malo sam umorna od svega i i želela sam sebi da priuštim luksuz da album radim i završavam u tišini, bez pompe, i da kada izađe, to bude prava stvar. Što se medija tiče, i dalje sarađujem sa svima vama i volim kada me pozovete. Volim kada radimo intervjue i priče, ali sada imam takvu želju i takav osećaj da sam najsrećnija i da me najviše ispunjava kada izađem tamo gde nema fotografa i gde je atmosfera intimna - kaže Kaća za Alo!

*Jedno vreme se pisalo samo o tvom emotivnom životu. Koliko ti to smeta, s obzirom na to da znamo koliko si posvećena poslu?

- Da, smeta mi iz mnogo razloga jer volim svoj posao i mnogo ulažem u sebe, u svoje pesme i spotove, a sada i u album "Porok", koji će sigurno biti veoma slušan. Smatram da imam šta da ponudim publici koja voli moje pesme, a da emotivni život ipak treba da bude moj i da ostane privatan. Potrudiću se da više nikada moja karijera ne bude u senci privatnog života.

* U novim spotovima igraš na kartu seksepila. Da li danas provokacija prodaje muziku?

- Uvek igram na kartu seksepila zato što se tako i osećam. Smatram da je žena seksepilna i kada je zakopčana do grla, to je nešto što ili imate ili nemate. U današnje vreme svašta nešto muziku prodaje, što i nije tako loše, jer imamo mnogo više razloga da se trudimo i da radimo na sebi.

 

 

*Pesma "Kajem se" je napravila pravi bum. Znam da je to autobiografska numera, pa me zanima zbog čega se kaješ i kome je pesma posvećena?
- Ne kajem se ni zbog čega, naprotiv. Svaku grešku i loša dešavanja toplo zagrlim jer su se desila sa razlogom. Pesma je nastala prošle godine, posle razgovora sa Jovanom Radosavljević, koja je tekstopisac i moj prijatelj. Njoj se posle našeg ćaskanja upalila lampica i napisala je tekst koji je zaista fenomenalan.

*Čuli smo da si zaljubljena, ali da novog dečka ne želiš da eksponiraš medijski? Da li si se konačno opametila kada je ljubav u pitanju?
- Ja se nikada neću opametiti, da se razumemo. Znate da vas volim, ali zaista ne pričam više o privatnom životu. Bitno je da sam srećna i da se divno osećam u svojoj koži.

*Kako danas gledaš na svoje učešće u rijalitiju i da li bi nešto promenila kada bi mogla da vratiš vreme?
- Gledam kao na ogromno iskustvo i moj trijumf. Klinka od 20 godina pobedila je 40 ozbiljnih igrača i iz cele priče izašla podignute glave. Prva sam žena koja je pobedila u nekom rijalitiju. Ne bih menjala ništa, takva sam kakva sam. Iskrena,emotivna, dobronamerna prema ljudima. Zato su me i zavoleli.

*Pratiš li "Zadrugu", ko od učesnika je tvoj favorit i zbog čega?
Pratim, ali nemam favorita. Svi su mi zanimljivi na neki način.

*Sloba Radanović je prevario ženu sa Lunom u rijaltiiju. Kako gledaš na to?

- Navijam uvek za ljubav ako je ta ljubav prava, što njima dvoma od srca želim.

*Dugo te koleginice ne pominju u medijima. Da li se plašiš da će uslediti neki haos?

Mislis kao zatišje pred buru? (smeh) Ne, ne mislim. Nema razloga da me pominju, a i da me pominju, to mi samo imponuje.

 

 

*Tanja Savić se vratila na muzičku scenu posle dužeg vremena. Kako komentarišeš njenu novu pesmu i promenu imidža?
- Super. Sviđa mi se.

*Rada Manojlović je snimila spot u kojem se pojavljuje kao Šeroun Stoun i Uma Turman. Da li misliš da je malo preterala sa poređenjima?
- Ne, zaista nije. Mnogo mi se dopada njen spot. Prezgodna je.

*Da se danas boriš za svoje mesto na estradi i da moraš ponovo da prođeš kroz "Zvezde Granda", kog člana žirija bi se najviše plašila?
- Nikoga.Iskreno, najviše bih se plašila sebe kako ću da otpevam jer sam tremaroš i dalje.

*Pisalo se da si podigla kredit za stan, a da si deo novca za njega isplatila od "farme". Da li si vratila kredit?

- Nisam podigla kredit i nemam problem sa finansijama.

*Jedno vreme nisi vozila jer su ti oduzeli dozvolu. Da li danas paziš na to kako ćeš se ponašati u saobraćaju?
- Demantovala sam to milion puta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading