Voditeljku brutalno isprozivali na Instagramu!

Autor:

Zabava

15.12.2017

11:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Nina Radulović poželela je da sa fanovima na Instagramu podeli svoje razmišljanje o tome kako vidi sebe za deset godina. No, izgleda da se nije svima dopalo ono što je Nina imala da kaže.

 

 

- Kako vidite sebe za 10 godina? Ja sebe vidim kao uspešnu poslovnu ženu, koja "hendluje" porodični život sa zahtevima modernog vremena, u kom jedino trajanje dokazuje kvalitet - napisala je Nina pored objavljene fotografije.

Ipak, nije se nadala komentaru koji joj je ostavila jedna od korisnica ove društvene mreže.

Foto: instagram.com/nina_radulovic_official
Nina Radulović

- Joj, postala si tako dosadna kao neka baba, nisi baš neka ni cvećka, ipak mlada si za toliku ozbiljnost... Razumem ja da imaš dete i odgovornost... Što se tiče intime ti si ipak javna ličnost, bila si udata za oženjenog čoveka, itd. Zato moraš biti spremna na sve. Nisi baš neki primer, ali ajd', svi grešimo. Dosadila si više sa reklamiranjem svega i svačega. Toliko - napisao je jedan korisnik Instagrama.

Nina na ovo nije odreagovala, niti je obrisala ovaj komenar, a ni njeni obožavaoci se nisu obazirali, već su je častili velikim brojem lajkova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading