MIRA ŠKORIĆ POD ROTACIJOM STIGLA NA PROSLAVU

Autor: D. L.

Zabava

15.12.2017

20:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk zvezda Mira Škorić napravila je haos svojim dolaskom na proslavu petog rođendana poznate beogradske kafane. Naime, Mira je na žurku stigla u policijskom automobilu, sa sve rotacionim svetlima. Nakon što je nekoliko minuta pozirala prisutnim fotografima, otvorila je žurku u "Staroj pesmi". Miri su se pridružile i mlađe kolege Vanja Mijatović i Milan Mitrović, koji se odmah latio mikrofona i napravio atmosferu za pamćenje.

RepublikaFoto: e-stock/KOBRA
Mira Škorić

Sat vremena iza ponoći pristigla je i Katarina Živković sa prijateljicama kako bi na rođendanu omiljene kafane proslavila izlazak svog novog albuma. Vidno raspoložena, pevačica je đuskala i pevala, a nakon dve čašice dunjevače, popela se i na stolicu. Goste su pored Milana Mitrovića i Jelene Gajić zabavljala i brojna druga imena domaće estradne scene, a u tradicionalno dobrom provodu uživali su i glumci, sportisti, političari, te mnogi drugi.

Kaća Živković uz rakiju na rođendanu kafane slavila i izlazak svog novog albuma

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
nesa

15.12.2017 21:00

Zar je i to u opisu policijskih poslova.