Ana Mihajlovski progovorila o operaciji TUMORA NA DOJCI!

Autor: Glorija, Republika

Zabava

18.12.2017

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Mihajlovski progovorila nakon operacije raka.

 

 

Jedna od najšarmantnijih TV voditeljki, Ana Mihajlovski, prošla je kroz pravu životnu dramu. Ona je pre nekoliko meseci operisala tumor na dojci, koji je, na njenu sreću bio benigni.

- Rak je moj najveći strah, baš kao i mom najboljem prijatelju. Mi "to" zovemo "ona reč koja se nikad ne izgovara". Lekari mi i nisu rekli da treba da idem na hitnu operaciju, već da “to mora da leti”. A ja sve što mogu danas, ne ostavljam za sutra. Nije mi bila potrebna podrška, mogla sam sve sama, jer nikada nisam bila klasično žensko i nadam se da mi niko neće zameriti zbog toga – rekla je Ana za magazin "Glorija".

 

 

@mihajlovskiana је поделио/ла објаву дана 15. Мар 2017. у 2:39 PDT

 

Na pitanje da li je rekla deci da ima zdravstveni problem, Ana je rekla:

- Ne želim da govorim samo o svojoj deci, već generalno smatram da ona kada dođu u određene godine, treba da se informišu o značaju zdravlja i redovnih kontrola. Tako da moja najstarija kćerka sve zna – rekla je Ana.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading