REPUBLIKA POKLANJA KARTE ZA KONCERT ŽELJKA JOKSIMOVIĆA

Autor:

Zabava

20.12.2017

16:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Spektakularni projekat "Dva sveta" na kojem je jedan od najpopularnijih muzičara sa ovih prostora Željko Joksimović oduševljava javnost od momenta kako je predstavljen. Priliku da se u to uverite imaćete i sami, jer Srpski telegraf i Republika.rs poklanjaju najbržem čitaocu dve karte za sjajan Željkov koncert!

RepublikaFoto: Aleksandar Kujučev
Željko Joksimović

Muzičar je izmenio aranžmane najpoznatijih folk, pop i rok pesama, kao i nekoliko njegovih koje je već izveo pred publikom 1. i 8. decembra. Mi vam poklanjamo karte za poslednji koncert u nizu, koji je zakazan za četvrtak, 21. decembar, u 20 časova u Centru Sava.

Pošaljite mejl na redakcija@republika.rs, napišite nam vaše podatke (ime i prezime, broj telefona, mesto stanovanja) i napišite nam koga biste odveli na koncert Željka Joksimovića, a mi ćemo najbržeg čitaoca nagraditi sa dve karte za ovaj spektakl.

Na spisku obrađenih pesama su, između ostalih i "Ja sam težak kao konj" (Električni orgazam), "Jesen u mom sokaku" i “Vlajna” (Predrag Živković Tozovac), "Suada" (Plavi orkestar), "Dva sveta" (Toma Zdravković), "Neko te ima noćas" (Van Gogh), dok je iz svog repertoara Joksimović izdvojio numere poput "Zaboravljaš", "Nije ljubav stvar", "Ono naše što nekad bejaše", "Michelle"...

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading