Evo zbog čeka Nikolija NE ŽELI DRUGO DETE!

Autor:

Zabava

21.12.2017

14:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Nikolija Jovanović prošle jeseni donela je na svet ćerkicu Reu, čime je naizmerno usrećila ponosnog tatu Relju Popovića, ali i baku Vesnu Zmijanac, koja je godinama unazad priželjkivala unuče.

 

A post shared by NIKOLIJA (@nikki_nicole_) on Dec 13, 2017 at 12:18pm PST

Njihova mezimica proslavila je u septembru svoj prvi rođendan, a ponosni roditelji se u poslednje vreme sve češće susreću s pitanjem kada će proširiti porodicu još jednom prinovom. Međutim, to nemaju u planu.

- Nije u planu drugo dete. Bilo bi lepo, ali trenutno nije u planu. A i da vidite Reu, bilo bi vam jasno. Ona je kao njih desetoro - iskrena je bila pevačica, koja je dešavanjima iz godine na izmaku prezadovoljna.

 

 

A post shared by NIKOLIJA (@nikki_nicole_) on Nov 12, 2017 at 7:30am PST

 

- Najponosnija sam na ulogu roditelja i skladan porodični život koji uspevam da održim sa Reljom, a pored toga i na tri uspešna singla, odlične spotove koje sam uradila, tako da je ovo bila više nego uspešna godina - sumirala je Nikolija svoje utiske.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading