MILICA DABOVIĆ POSLALA EMOTIVNU PORUKU: Sve ono što mi treba si ti, sine!

Autor:

Zabava

22.12.2017

13:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkašica Milica Dabović juče se porodila u jednoj privatnoj klinici na Dedinju i na svet donela sina Stefana.

Foto: Republika
Milica Dabović

Novopečena mama ne može da sakrije svoju sreću koju je podelila sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram.

- I onda se desi taj dan, najvažniji dan u tvom životu, dan drugi koji ću večno i zauvek pamtiti, jer na dan prvi rodila sam se ja... A na dan drugi rodio si se ti! Jedan mali, bespomoćni, najdivniji, već najpoželjniji, najmoćniji muškarac je postao centar moga svemira. Nije mi žao što sam do sada živela u snovima, jer ovaj san živim u stvarnosti! Ljubav na prvi pogled sada iskreno i zaista znam šta je to!

Foto: instagram.com/milicamrvica
Milica Dabović rodila sina Stefana

- A ljubav se ne opisuje rečima, ljubav se bezuslovno daje! Ljubav prema svom sinu, prema drugoj polovini, ljubav, ta ljubav! Ja majka...! Ono za čime svaka žena žudi i šta svaka žena nestrpljivo čeka! I onda shvatiš bez obzira na život, sve moje želje su sada i u tom trenutku ostvarene... To je prava platonska ljubav! P.S I broj nam govori da mama treba da se vrati na teren! Sve ono što mi sada treba si ti sine - napisala je Milica predivnu poruku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading