VLADO GEORGIEV održao prvi od dva koncerta!

Autor: G. D.

Zabava

25.12.2017

11:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kantautor Vlado Georgiev održao je sinoć spektakularan koncert u dvorani Sava centra.

Foto: instagram.com/vlado.georgiev.fan._
Vlado Georgiev

Da domaća publika uvek voli da odazove na koncerte ovog pop pevača, svedok je dupke puna sala i dva zakazana koncerta. 

Vlado je koncert otvorio pesmom "Reci ne ili da". On je imao duhovito obraćanje publici te rekao da je im je zahvalan što su mu pružili podršku u tolikom broju.

- Moje kolege na vreme zakupe termin, a ja se kasno budim, pa se radno vreme završi. Sada ćemo malo da se opustimo i da napravimo pičvajz - rekao je Vlado prilikom obraćanja publici.

Foto: instagram.com/vladogeorgiev_fanovi
Vlado Georgiev

Publika pevala uglas njegove hitove koji su se nizali: "Anđele", "Mi nismo mi", "Jedina", "Hej, ti", "Sama bez ljubavi", "Ako mi loše krene", "Reci mi da znam". Iz prvog reda ga je bodrila njegova trudna supruga Milica, kojoj sudeći po njenom izgledu  trudnoća i te kako prija. Gosti koncerta bili su Vladine kolege Igor Lazić i Sergej Ćetković. 

Od poznatih lica podržali su ga Sergej Ćetković, Vuk Jeremić, Aleksandar Šapić,Nenad Zimonjić sa suprugom Minom,Tara Milenković, ćerka pevačice Vitorije, Silvana Stojnović udovica pevača Luisa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading