MISLI DA GA KOPIRA: Milan Stanković isprozivao mlađeg kolegu!

Autor: alo.rs, Republika

Zabava

25.12.2017

14:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stefana Dimitrijevića Leona mnogi smatraju naslednikom Milana Stankovića, ali izgleda da se to nekadašnjoj zvezdi Granda nimalo ne dopada, pa je počeo da priča da ga kopira.

 

A post shared by MILAN STANKOVIC (@milanstankovic) on Dec 4, 2017 at 9:11am PST

Milanu navodno smeta uspeh mlađeg kolege i to što ga porede upravo sa njim, naročito zbog toga što su obojica nedavno objavili duetske pesme, Stanković sa Katarinom Gardijan, a Leon sa Majom Berović. Obe numere imaju veliki broj pregleda na jutjubu, ali po rečima izvora, koji je zajednički saradnik plavokosih momaka, Stanković smatra da ga doskorašnji učesnik "TLZP-a" kopira.

 

 

- Milan se još u "Zvezdama Granda" izdvojio posebnim stilom pevanja i oblačenja i do sada je i bio jedinstven. Međutim, dugo je bio u senci, a onda se pojavio Leon, koji ga je specifičnim izgledom i  ponašanjem na sceni vratio u period kada je on počinjao. Nekoliko sati posle Leonovog nastupa u emisiji "Tvoje lice zvuči poznato", Milan je na Tviter nalogu napisao: "Mole se ljudi da ne budu Milan Stanković". Budući da sam na nekoliko strana čuo da smatra kako ga Leon kopira, bilo mi je jasno kome je objavu posvetio. Čak smo ga i zezali što se nervira oko toga, jer nikome od nas njih dvojica ne liče. Sada kad je izbacio duet dan, dva posle Leona, podgrejao je glasine da ne može da ga smisli, ali sve je to normalno. Na estradi je uvek frka kada se pojavi neko mlađi, atraktivniji  koga publika, u ovom slučaju ženska, obožava - kaže sagovornik za "Alo!", čije reči je na indirektan način potvrdio i sam Stanković, rekavši da smatra da ga Leon kopira

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading