RAT NA ESTRADI: Potukle se Dara i Seka!

Autor: I. Tubin - Z. S. Radulović

Zabava

29.12.2017

06:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačice Dara Bubamara i Seka Aleksić godinama su važile za najbolje drugarice na estradi, međutim, prijateljstvo je puklo kada je došlo do sukoba poslovnih interesa. Kako Srpski telegraf saznaje, Dara i Seka posvađale su se zbog koncerata koje su obe zakazale u Areni u približnim terminima, a koliko se Bubamara naljutila, govori to što je došla Seki pred kućni prag i nasrnula na nju.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Dara Bubamara

Naime, kako izvor blizak pevačicama navodi, problem je nastao zbog toga što je Seka zakazala koncert sedam dana pre Darinog i nije želela da promeni termin.

- Dara je odavno zakazala svoj najveći solo koncert u karijeri 21. aprila u Areni, a nedavno je saznala da Seka Aleksić dogovara koncert nedelju dana pre nje u istom prostoru, tačnije 14. aprila. Kako je 8. mart rezervisan za Sašu Matića, Dara je shvatila da su dva koncerta pre njenog u istom mesecu previše i da će to uticati na prodaju njenih karata - navodi dobro obavešten izvor i nastavlja:

Dara: Ne znam ja ništa, znam da mi je koncert 21. aprila

- Dara je odmah pozvala Seku i pitala je o čemu je reč i tražila joj da promeni datum, a ona joj je rekla da je odavno zakazala koncert. Tad je poludela i svašta rekla Seki, a ona joj je ubrzo spustila slušalicu. Dara je bila van sebe od besa, nije mogla da shvati zašto joj prijateljica sabotira koncert, to je shvatila kao napad, a onda je pozvala Sekinog supruga Veljka. Bila je na putu ka Novom Sadu iz Beograda, pa mu je rekla: "Sad ću da dođem da joj kažem šta imam" - otkriva izvor i tvrdi da je u dvorištu Sekinog doma došlo do obračuna.

Foto: instagram.com/seka_aleksic
Seka Aleksić

- Dara je uletela u dvorište kuće i počela da viče, Seka je izašla da vidi o čemu je reč, ali joj Dara nije dozvolila da dođe do reči, nego je nasrnula na nju, gurnula je i počela da joj se unosi u lice. Veljko se odmah umešao i ubrzo smirio situaciju, ali se Dara tada ljutito okrenula i otišla - završava izvor.

Kontaktirali smo sa Darom, koja nije želela da priča o sukobu sa nekadašnjom prijateljicom, ali nam je ponovila datum svog koncerta.

- Ne znam ja ništa, znam da mi je koncert 21. aprila - poručila je Dara za Srpski telegraf.

Veljko: Dara nam je iznela svoje zamerke, ali Seka se bavi svojim koncertom i ne zanimaju je drugi

S druge strane, Sekin suprug Veljko priznaje da su Seka i Dara poremetile odnose, ali da oni nisu krivi za to.

- Seka se bavi svojim koncertom, ne zanima je kad ko drugi zakazuje i gde. Prvenstveno je bio plan da se koncert održi 14. februara, ali zbog školskog raspusta i Sretenja to nije dobro za marketing, pa smo ga pomerili samo mesec dana kasnije. Čuo sam se s Darom tim povodom i iznela mi je svoje zamerke, ali sam joj isto tako objasnio da Svetlana i ja nemamo ništa protiv nje lično, nego da je jednostavno tako ispalo. Kada su ona i njen tim zakazali u Areni njen koncert, očigledno su verovali u uspeh, tako da nema mesta panici - rekao je Piljikić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading