TIJANA - SEKSI DEDA MRAZICA!

Autor: D. L.

Zabava

02.01.2018

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Starleta Tijana Maksimović alijas Tijana Ajfon čestitala je čitaocima Rijalitija, dodatka Srpskog telegrafa, novogodišnje praznike i oživela zimsku čaroliju u seksi izdanju. Starleta koja ne prestaje da intrigira javnost i ovog puta potrudila se da zapali maštu jačeg pola, a sudeći po prizoru, u tome je i te kako uspela.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Tijana Ajfon

Tijana Ajfon slavu je stekla učešćem u rijalitiju "Parovi" i "Maldivi". Rođena je 1992. godine u sremskom selu Popinci, u kom njen otac poseduje ogromno imanje.

Foto: ST/V. LUKIĆ

Nadimak Ajfon je dobila nakon jednog intervjua i od tada je svi zovu Tijana Ajfon. Atraktivna starleta privukla je pažnju medija kada se prvi put pojavila u "Parovima" zbog toga što je otkrila da je bila u vezi sa pevačem Markom Bulatom, ali je veza pukla onda kada je shvatila da ju je on više puta prevario. Čak mu je posvetila i jednu tetovažu na leđima, koju je tek nekoliko godina kasnije prepravila.

Ajfonka i nakon izlaska iz rijalitija važi za jednu od najzgodnijih učesnica, a bujno poprsje postalo je njen zaštitni znak

Nakon "Parova" spekulisalo se da je Tijana bila u vezi sa brojnim biznismenima i političarima na visokim funkcijama, a starleta ove navode nije ni potvrdila ni demantovala. Nakon "Parova" i "Maldiva", dobila je i poziv za još jednu vrstu šou-programa pod nazivom "Gradski seljak", gde je obavljala sve seoske poslove sa starletom Mimi Oro.

Ajfonka i nakon izlaska iz rijalitija važi za jednu od najzgodnijih učesnica, a bujno poprsje postalo je njen zaštitni znak, te ne krije da se podvrgla brojnim estetskim zahvatima. Obožava da se slika u provokativnim izdanjima, pa svaka njena slika koju podeli na društvenim mrežama odmah zapali internet i izazove lavinu komentara, kako pozitivnih tako i onih manje lepih, ali je činjenica da nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading