Katarina Grujić o odnosu sa koleginicom: VOLIM DA SE TAKMIČIM SA PRIJOM

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna od najpopularnijih "Grandovih" pevačica mlađe generacije Katarina Grujić veoma drži do tradicije i pravoslavnih praznika, tokom kojih je njena porodica na okupu. Iako je kalendarska Nova godina već iza nas, Kaća tek kad proslavi i Srpsku računa da je 2018. počela!

RepublikaFoto: instagram.com/katarinagrujic.doll
Katarina Grujić

- Vaspitavana sam u duhu pravoslavlja. Najradosniji hrišćanski praznik Božić proslavljam u krugu porodice. Odlazimo u crkvu, nakon čega nas čeka porodični ručak. Uglavnom sam ja ta kod koje uvek završi dukat iz česnice. Ove godine ga priželjkujem više nego ikad budući da planiram da napravim korak više u karijeri.

  •  Kakvi su ti planovi za ovu godinu?

- Prvenstveno da budem zdrava i da budu zdravi svi koje volim. Onda da sačuvam ljubav i ovaj osećaj koji me drži od prošle godine. Što se tiče planova u 2018. godini, prvo i najvažnije jeste da u februaru izlazi moj album prvenac. Jako sam nestrpljiva da moja publika posle pet godina, koliko sam na estradi, dobije najbolji poklon.

 Uglavnom sam ja ta kod koje uvek završi dukat iz česnice. Ove godine ga priželjkujem više nego ikad

  •  Šta na Božić uvek poželiš sebi i svojim bližnjima?

- Najviše i jedino što želim sebi uvek jeste zdravlje! Mnogo puta sam bila u kritičnoj situaciji i znam da je najvažnije zdravlje. To mi je na prvom mestu što želim, a za sve ostalo ću se ja potruditi da ostvarim.

RepublikaFoto: instagram.com/katarinagrujic.doll

Katarina Grujić

  •  Da li priželjkuješ da u ovoj godini staneš na ludi kamen?

- Znam da je normalno da ljudi stalno pitaju o braku kad si u ozbiljnoj vezi, ali što se mene tiče, uvek kažem da ne želim da planiram ništa. Iako mi je na prvom mestu za sada karijera da je dignem na još viši nivo, nikad ne reci nikad.

  •  Kako ćeš iznenaditi dečka za Božić?

- Mi smo već jedno drugo iznenadili sa mnogo poklona tokom novogodišnjih praznika. Od svega, najvažnije mi je da budemo zajedno, da čuvamo jedno drugo i da se volimo.
n Jesi li u životu imala paranoične muškarce kao u tvom hitu "Paranoičan" i u kojim situacijama si sama paranoična?

RepublikaFoto: instagram.com/katarinagrujic.doll
Katarina Grujić

- Trudim se da se klonim paranoičnih muškaraca, ali nekako me uvek takvi zadese. Muškarci su paranoični kada sam ja u pitanju, a što se mene tiče, uglavnom držim stvari pod kontrolom, tako da nema mesta paranoji. Čim vidim da nešto ne štima, izlazim iz veze.

  •  U javnosti se nekako nametnuo rivalitet između tebe i Aleksandre Prijović. U kakvim ste zaista odnosima?

- Ne smeta mi što se u javnosti stvorio rivalitet između nas dve. Uvek je dobro imati zdravu konkurenciju. Zajedno smo se i takmičile i nekako je to normalno. Njene pesme izvodim na nastupima, čime pokazujem da nisam sujetna. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading