Malom Kebi gase profil ZBOG ZLOUPOTREBE MILANOVOG DETETA!

Autor:

Zabava

10.01.2018

06:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je biznismen Milan Popović tražio od društvene mreže Instagram da Severininom suprugu Igoru Kojiću zabrani da objavljuje slike njegovog maloletnog sina Aleksandra, koje porodica Kojić zloupotrebljava u promotivne svrhe, Malom Kebi je zaprećeno da će mu profil biti ugašen ukoliko ne ukloni fotografije.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Igor i Severina Kojić

Kako je Srpski telegraf već pisao, Igor uprkos protivljenju oca redovno objavljuje na Instagramu fotografije na kojima otkriva lice petogodišnjeg dečaka. Vrhunac je bio kada je uoči Božića u medijima osvanula slika sa Kojićevog profila na kojoj je Popovićev naslednik zajahao deda Kebu. U javnosti je tako stvorena slika da dete uživa za praznike sa Kojićima, dok je zapravo mali Aleksandar pravoslavni Božić proveo sa svojim tatom.

RepublikaFoto: Printscreen
Milan Popović

- Milan se obratio Instagramu i ubrzo je dobio odgovor u kome mu se ova društvena mreža zahvaljuje uz obrazloženje da se oni i sami bore za zaštitu dečjih prava i protive se svakoj zloupotrebi, te da će problem biti rešen. Instagram je odmah naložio Kojiću da skine slike malog Aleksandra uz upozorenje da će mu ugasiti nalog ukoliko nastavi sa zloupotrebom maloletnog deteta - otkriva upućeni izvor.

Međutim, Igor je sa profila uklonio samo poslednju fotografiju, dok mnoge druge koje je objavljivao u nizu, a na kojima takođe dečakovo lice nije zaštićeno, i dalje stoje na društvenoj mreži.
Ovim povodom pokušali smo da stupimo u kontakt s Popovićem...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading