SKANDAL u najavi! Olja Bajrami BRUTALNO spustila Milicu Pavlović: Ukrala si mi pesmu, trepnula nisi! (FOTO)

Autor:

Zabava

15.06.2022

15:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Olja Bajrami javno obelodanila da je Milica Pavlović uradila isto što i njoj Ana Nikolić.

SKANDAL u najavi! Olja Bajrami BRUTALNO spustila Milicu Pavlović: Ukrala si mi pesmu, trepnula nisi! (FOTO)

Foto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ/Republika.rs/printscreen/PinkTv

Drama između Milice Pavlović i Ane Nikolić koja je nastala zbog pesme ''Provereno'' se ne smiruje, a sada se u sve umešala i pevačica Olja Bajrami koja je napala Milicu da je istu stvar uradila njoj pre nekoliko godina.

Republika

Foto: instagram.com/oljabajrami

Olja Bajrami o skandalu Milice Pavlović i Ane Nikolić

- Gledala sam sinoć isečak iz Amidžija. Pomno sam te slušala. Nego, boli, je l' da? A vidiš Milice, ti dođeš u emisiju i kukaš na sva zvona i tražiš podršku, i dobićeš je jer si upravu. A šta ću ja Milice? Kome sam ja imala da kažem? Sećaš li se 2016. godine i duetske pesme "Još se branim ćutanjem" koju sam otpevala sa Alenom, čovek koji je došao po pozivu oca, pa bio zbunjen. Tu pesmu sam radila godinu dana, spremala, ona je bila plaćena... Bila sam na putu, posvađana sa celim svetom, znaš ko mi je bio celi svet, taj s kojim ti ne pričaš više... Milice, uzela si je, trepnula nisi... Evo, ja te i dalje podržavam, jer je sramno šta žena ženi može da učini, shvataš li sada, želim da naučiš iz svega ovoga - napisala je Olja Bajrami na svom Instagram profilu.

Republika

Foto: instagram.com/oljabajrami

Olja Bajrami o Milici Pavlović

Podsećamo, pesma "Provereno" našla se na poslednjem albumu Milice Pavlović, a ubrzo je istu pesmu objavila i Ana Nikolić. Autor ove numere, Dragan Brajović Braja rekao je za nas da ovo nije doživeo za 30 godina na estradi.

- Slučaj je fabrikovan, nisam to doživeo za 30 godina rada na estradi. Nemam komentar. Pesma je pisana za Milicu Pavlović - rekao je Braja i dodao da je Ana samo otpevala demo, ali da nije kupila pesmu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
KO SI TI?

16.06.2022 13:59

olja lazes samo tako Rale autor pesme te je demantovao ,pesma Ja se branim cutanjem je prodata Milici koja je jedini vlasnik i nema veze sa tobom .Hoces i ti OljA malo slave ili te je neko sa tv pink naterao da lazes .ZENO IDI U SVOJU ZEMLJU PA LAZI!!!!!!!