Ana i Darko se razvode zbog Lukasa

Zabava

11.01.2018

06:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brak estradnog para Ane Sević i Darka Lazića pukao je zbog Ace Lukasa.

Foto: instagram.com/darkolazicofficial
Ana Sević i Darko Lazić

Lukas i Sevićka se noćima viđali u hotelu "Konstantin" u sobi broj 207


Naime, iako se više od pola godine pretvaraju u javnosti da u njihovom odnosu nema krize, Lazić očito nikada nije uspeo da prevaziđe ljubavnu aferu svoje supruge sa kolegom Aleksandrom Vuksanovićem.
Sve je počelo kada se prošlog juna raspao Lukasov brak, nakon što ga je supruga Sonja prevarila sa Markom Jarićem. Ubrzo se pročulo da je folkeru Sevićka poslužila za utehu i da se sa njom noćima viđao u poznatom beogradskom hotelu "Konstantin" u sobi broj 207, o čemu je Srpski telegraf prvi pisao. Kada je pukla bruka, Darko i Ana su imali žučne svađe, ali su od sramote sve priče o razvodu nastojali da zataškaju.

Foto: instagram.com/aleksandar_vuksanovic_official
Aca Lukas

Međutim, koliko god je i Sevićka bila istrajna da ubedi supruga da im kolege sve pakuju iz ljubomore i da nije istina da ga je varala sa Lukasom, on se u više navrata i sam uverio u njenu neveru. U telefonu joj je našao poruke koje su kasnije takođe dospele u javnost, posle čega više nije bilo nazad.

Kada su objavljene Anine ljubavne poruke Aci, navodno je i Sonja poslala Darku SMS u kom mu poručuje da svoju nevernu ženu drži dalje od Lukasa, nazivajući je najgorim pogrdnim imenima.
- Skloni svoju ku*vetinu od Lukasa da vam ne bih svima je*ala mater - stajalo je u pretećoj poruci Vuksanovićeve, kojoj su, uprkos njenoj aferi s Jarićem, proradili sujeta i bes kada je zaključila da ju je suprug sa Sevićkom varao tokom braka.
Bez obzira na Sonjine pretnje, Sevićka je bila spremna da ostavi Lazića zbog Lukasa, što se očito ubrzo i desilo.

Ovim povodom pokušali smo da stupimo u kontakt sa Anom i Darkom, ali se ona nije javljala na naše pozive, dok je on na broj poznat redakciji ostao nedostupan. I dok se oni ne javljaju, Lazićev menadžer za Srpski telegraf pokušava da prikaže kako je u braku Ane i Darka sve u redu.
- Koliko ja znam, oni žive zajedno u istom stanu i nisu se razveli - rekao je Željko.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
katarina

11.01.2018 09:37

A sta je sa svim preljubama Darkovim. Dvojka bila kad i Ana, naterali je da abortira, ciela estrada zna kako Darko kotira i sad ima zenu s kojm se vidja pa je pozurio da se razvede. Od samog pocetka veze je bio neveran, slobodno zivio i skandalizirao okolo i to s drogom naravno da je tacno

kaca

11.01.2018 09:41

Pa dajte snimke sa kamera gde jje i kada ulazila, a vi ste sve videli. Sramota, sta je ta zena sve pretrpela u tom braku.

mina

12.01.2018 13:05

Roditelji naravno brane svoje dete ali Ana je necije dete ali njeni se ne oglasavaju. Nakon toliko scandala bili bi bolje Darkovima de se zatvore u kucu a njegov otac kao posten, nek posjeti svoju kcerku nije daleko od njega. Kako im nije zao unuceta pa da se bar radi nje neoglasavju. Sledaca Darkova ce da zivi u dvorcu, verujem da se vec pakuje i samo se folira, tek ce da vide sta je lazni osmeh? Sretno. A Darko da je pravo musko ne bi bezao!

Kaca

15.01.2018 10:56

Laz i lazi. Niti je Ana bila sa Lukasom niti bilio s kim sve lazi lazi u nameri da uniste njihov brak a onda i Darka. Roditelji slepi kod ociju. Coveku treba pomoc a oni pisu o dvorcu .ne pitaj se kako im je unuka. Veruju zutoj stampi i njihovim skrabanjima, svi su imali videti koliko je lazi napisano o Jeleni M, ali ljudi se raduju kad vide i slute tudju propast.