KOD BRENE SAM DOLAZIO SA DEVOJKAMA: Boba Živojinović otkrio detalje iz prošlosti

Zabava

13.01.2018

06:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji teniser Slobodan Boba Živojinović prvi put je javno ispričao kako je započela njegova romansa sa Lepom Brenom, te priznao da su na samom početku vezu krili od medija i prijatelja više od dva meseca.

RepublikaFoto: Instagram.com/lepabrenaa
Boba Živojinović i Lepa Brena

Naime, Boba se u dokumentarcu Lepe Brene "Godine Slatkog greha" prisetio prvih dana velike ljubavi koja i dalje traje između njega i njegove supruge.

- Igrajući turnire, dešavalo mi se da sam sanjao, ne znam iz kog razloga, da smo Brena i ja u vezi - priznao je teniser i otkrio kako su izgledali njegovi susreti sa slavnom pevačicom.

Brena: Boba mi je rekao: "Dosta je bilo, ili ideš sa mnom ili se nećemo videti više". Rekla sam mu: "Briga me i za pevanje i za turneje, gde god ti, tu i ja"

- Ja uzmem kartu oko 9 uveče iz Nice i odletim za Cirih, još tamo kupim šampanjac i nešto da uz njega i pojedemo, pa odem u hotel gde je Brena. Prolazi vreme, a ništa se ne dešava, mobilnih telefona nije bilo da se čujemo, a ja došao samo na 5-6 sati, a ona je tek kasnije došla. Sećam se da su mi telefonski računi zbog nje tad bili ozbiljni. Mi smo našu vezu u tajnosti držali dva i kusur meseca. Došao sam na njen novogodišnji nastup sa dve ribe, kako sam da dođem - započeo je Boba, a Brena dodala:

RepublikaFoto: youtube.com/ InfoM TV
Boba Živojinović

- Boba me je čekao u garderobi. Čestitala sam mu Novu godinu, a on mi kaže: "Dosta je bilo, ili ideš sa mnom ili se nećemo videti više". Rekla sam mu: "Boli me više briga i za pevanje i za turneje, gde god ti, tu i ja". Leteli smo sami u avionu na gornjem spratu do Australije. Uživali smo u našoj ljubavi. Kad smo krenuli da se zabavljamo, ona mi je razvijala pitu, sve je sama pravila. Svaki dan smo kuvali, rekao sam da je ona žena mog života. Mi smo jedan tim, tako živimo ovih 30 godina.

Boba: Kad smo krenuli da se zabavljamo, Brena mi je razvijala pitu

Bivši sportista je ispričao i anegdotu kada je Brena na njegovom meču u Australiji prala noge u lavoru u kom je stajao led za piće.

RepublikaFoto: Instagram.com/lepabrenaa
Lepa Brena

- Bilo je skoro 40 stepeni, ja sam igrao meč, a Brena je normalno sedela u prvom redu. U Australiji je tradicija da u tim VIP ložama služe hranu i piće, tako da je i ona uslužena. Uvek je stajao tu i neki lavor sa ledom i pićem. I sad, ja igram, a moja Beki stavila na glavu peškir hladan, izula se i stavila noge u lavor, da hladi. Ovi su svi bili u čudu šta radi - otkrio je Boba kroz osmeh.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading