Ovo je čovek s kojim je Ana varala Darka!

Autor:

Zabava

13.01.2018

06:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Sević je Darka Lazića, osim sa Acom Lukasom, varala i sa beogradskim biznismenom Danijelom N. od avgusta meseca prošle godine, zbog čega je pevač zatražio razvod braka. Kako Srpski telegraf ekskluzivno saznaje, Lazić je nedavno dobio potvrdu o Aninom neverstvu i to od Danijelove supruge Jelene, koja mu je dostavila prepisku njenog supruga i pevačice, nakon čega je Lazić totalno odlepio. Danijelovi prijatelji tvrde da mu se nakon razotkrivanja švaleracije život pretvorio u pakao, te da je i on sada u procesu razvoda.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ/Privatna arhiva
Ljubavni trougao: Darko Ana i biznismen Danijel!

- Danijel se plaši da mu novinari ne otkriju identitet. On je ozbiljan čovek, biznismen i to provlačenje kroz novine bi loše uticalo na njegov posao. Otkako su njegova supruga i Darko razotkrili švaleraciju, život mu se pretvorio u pakao, čovek živi u paranoji - govori izvor blizak biznismenu i dodaje:

- On se nakon skandala sklonio u Budvu, gde se i upoznao sa Anom, ali je ona za Novu godinu tamo otišla za njim. Ona ne odustaje od njega i stalno mu govori da će zajedno prevazići sve probleme. Da je rizikovala brak i da sad očekuje da on bude uz nju - završava priču izvor.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Seksi biznismen Ane Sević, Danijel N.

Kako dalje saznajemo, Danijel se nada da će njegova supruga da povuče papire za razvod, te da će uspeti da spase brak u kom ima dvoje dece. Za razliku od njegovog, Anin brak sa Darkom se definitivno raspao, a pevač je stvari spakovao i vratio se u rodni Brestač.

RepublikaFoto: instagram.com/darkolazicofficial
Ana Sević i Darko Lazić!

Upućeni tvrde da su se Ana i Danijel upoznali u Budvi, a da su varnice sevnule na prvom susretu. U početku su mislili da je u pitanju prolazna privlačnost, a kako je vreme prolazilo, rodile su se i emocije, koje su s vremenom bivale sve jače. Bliski prijatelji navode da su se njih dvoje toliko zaljubili da nisu bili svesni posledica koje su ih sačekale.

Kako bismo proverili navode do kojih smo došli, pozvali smo pevačicu, ali do zaključenja broja nije odgovarala na naše pozive i poruke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Lola

13.01.2018 08:55

Lepsi i zgodniji a verojatno i bogatiji. (bravo Ana), ali nesto ne verujem u to. Sve je to Darkova namestaljka.

Mina

13.01.2018 14:30

Ma treba takvim egoistima pokazati: kad mogu muskarci mozemo i mi zene, pametne vracuju a jadne sede kuci i placu.

Ja

14.01.2018 10:13

@Mina - Samo se ti prcaj.

Dusica

17.01.2018 23:25

@Ja - Kad je zena sama pored muza(koji se okolo fali kako je mocan i kako ga svaka, svaka hoce), pa svaka pametna zena bi mu bar jeednom nabila rokove),Darku nabila rogove zuta stampa). Znate kako se kaze malo vode je lako zamutit i budalu ubedit i naljutit!