POSLE NARKO SKANDALA: Ana uselila majku u stan, a evo šta je sa Darkom

Autor: Republika

Zabava

13.01.2018

20:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle skandala s video-snimkom na kojem Darko Lazić šmrče kokain, u porodici poznatog pevača preko noći su se desile velike promene.

RepublikaFoto: instagram.com/darkolazicofficial

U stan u kojem je Ana Sević doskora živela s mužem pevačica je uselila majku, koja joj pravi društvo i pomaže joj da prebrodi težak životni period. Komšije Sevićeve kažu da je svakodnevno viđaju u zgradi i da im ne deluje nimalo zabrinuto.

– Anu srećem skoro svaki dan, uvek se lepo javi, fina je i kulturna. Već nekoliko dana je njena majka ovde, valjda joj pomaže oko ćerke Lorene i ostalih obaveza. Ja je nisam pitala ništa u vezi s Darkom. Mislim da ona ne bi o tome htela ni da priča, ipak su to ozbiljni porodični problemi – rekla je za Svet jedna komšinica bivšeg estradnog para.

I dok Anu viđaju svakodnevno, od Darka nema ni traga ni glasa. Božićne praznike proveo je kod roditelja u rodnom Brestaču i tada im je, prema njihovim rečima, i saopštio da se razvodi od supruge. Ali otkad je objavljen snimak na kojem se jasno vidi kako šmrče, pevača nema nigde u javnosti.

Priča se da se sklonio kod prijatelja u Šabac, gde će biti neko vreme, dok traje afera, ali o tome ništa ne znaju čak ni njegovi roditelji.

Darko se s majkom i ocem redovno čuje, ali im još nije rekao gde se nalazi niti kad se vraća. Izvesno je samo da on u budućnosti planira da život nastavi s njima u Brestaču, gde uveliko gradi kuću od hiljadu kvadrata.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading