MILJANA KULIĆ PROGANJA DARKA LAZIĆA

Autor:

Zabava

14.01.2018

17:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najpoznatija trudnica Miljana Kulić vratila se starim navikama uhođenja poznatih pevača, ovoga puta na meti je Darko Lazić koji je nedavno doživeo brodolom svog po mnogima nestabilnog braka!

RepublikaFoto: youtube.com/Parovi TV HAPPY
Miljana Kulić

Miljana se bacila u potragu za  Darkom, u kojeg je bila zaljubljena pre nekoliko godina, kada se takmičio u "Zvezdama Granda", pišu mediji.

Pevač ovih dana pokušava da se dogovori s Anom Sević o starateljstvu nad njihovom ćerkom Lorenom.

Pevačica bi da naslednica u potpunosti pripadne njoj, a Lazić bi hteo da se podjednako staraju o detetu.

I dok oni pokušavaju da pronađu zajednički jezik, polako se javlja novi, odnosno stari Darkov problem. Miljana je odlučna u nameri da po svaku cenu stupi u kontakt s njim.

RepublikaFoto: instagram.com/darkolazicofficial
Darko Lazić

Čim je preko medija saznala da se pevač razvodi, počela je da se raspituje za njegov broj telefona kod ljudi koji su bliski s njim, ali nije uspela da na taj način dođe do Darka.

Ne bi bilo čudno ako Kulićeva, koja s Ivanom Marinkovićem čeka dete, uskoro odluči da se zaputi u Lazićevo rodno mesto jer je to već radila.

- Jednom sam se toliko iznervirala što ne mogu da ga dobijem na telefon da sam sela u "Niš ekspres" i otišla kod njega u Brestač da ga nađem. Polako sam ušla u kuću u nameri da ga iznenadim, a njegova majka se uplašila od mene, počela je da vrišti jer je mislila da sam lopov (smeh). Onda sam ja s njom sedela i pričala, mnogo je fina žena. Ispostavilo se da Darko nije bio kod kuće, nego negde u inostranstvu - rekla je svojevremeno Kulićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading