DARKO ANI I DETETU DAJE SVE ŠTO ZARADI!

Zabava

16.01.2018

16:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Darko Lazić našao se u centru skandala kada je u javnost isplivala informacija da se razvodi.

Foto: e - stock/M. LUČIĆ
Sve zbog mezimice: Darko sa Anom i Lorenom

 

Pevač u međuvremenu radi punom parom, a kako jedan od Lazićevih menadžera Vladimir Žunić otkriva, Darko sav zarađeni novac i dalje prosleđuje bivšoj supruzi. Vladimir, koji kaže da je i Darkov dobar prijatelj, a ne samo saradnik, ispričao je za Srpski telegraf da je folker u svakodnevnom kontaktu sa Anom i ćerkom.

Vladimir: Darko ima više stanova u Beogradu, nisam siguran u kom je sada

- Sarađujem sa Darkom kao menadžer, a prijatelji smo već sedam-osam godina. On se juče vratio u Beograd, pre dva dana je iz Austrije otišao pravo kod roditelja i prespavao kod njih u Brestaču, pa se uputio u prestonicu. U njegov odnos sa Anom se ne mešam, ne znam šta se tu sada dešava, ja nju poštujem kao Darkovu izabranicu. Kako god da se sve završi, ja znam da njihovom detetu neće ništa faliti - otkrio je Lazićev menadžer i dodao:

- On će ćerku da finansira kako je i dosad finansirao, maksimalno. Znam da sve što zaradi daje Ani i detetu, za stan, za auto, tako da Loreni neće ništa faliti ni ako se razvedu. Ana kad god da ga je pozvala da joj treba nešto za nju ili za dete, gde god da se on nalazio, odmah se odazivao. Ako nije u blizini, pojavi se neko umesto njega, greh je reći nešto loše za njega kao oca. Njih dvoje su u najnormalnijem kontaktu oko deteta, čuju se svakodnevno oko svega. Videće se sad kad je i on u Beogradu. Čak iako se razvode, moraju da imaju kontakt i oko toga će da se vide. Nisam siguran u kom stanu je Darko sada, pošto ima više stanova u Beogradu.

Žunić: Ne pominje mi nikakve žene. Darko se posvetio poslu, ide u teretanu, živi kao i do sada

Žunić je otkrio i da se Lazić u poslednje vreme potpuno posvetio karijeri, kao i da pored brojnih nastupa ima u planu uskoro da izda novu pesmu.

- Ne pominje mi nikakve žene, radi punom parom. Darko se posvetio poslu, ide u teretanu, živi kao i do sada. Trenutno traži novu pesmu, težak je što se toga tiče, traži pesmu koja će baš da mu legne i da bude hit. Ima snimljene dve, međutim, ovo mu je treći put da snima, a da ne izbacuje, pa nisam siguran šta će ovaj put uraditi - zaključio je Darkov menadžer.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading