VESNA ZMIJANAC: Brena je zabavljačica za decu, ja sam umetnik!

Autor:

Zabava

19.01.2018

12:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vesna Zmijanac gostovala je nedavno na bugarskoj TV Nova u emisiji "Na kafe", gde je prozvala svoju ljutu rivalku Lepu Brenu.

 

 

Voditeljka Svetlana Vasileva odmah ju je pitala o rivalstvu sa Brenom i o tome da li je istina da njih dve nisu dobre i da su godinama u zategnutim odnosima.

- Znate šta, kad mi hoćemo reklamu - mi se dogovorimo, Brena i ja. Brena i ja smo uvek bile konkurencija, rivalke, s tim što je Brena šoumen, a ja sam pevač. Ja sam umetnik. Nas dve se dogovorimo da smo u konfliktu. I onda je drama mesec dana, a nas dve u restoranu sedimo i pijemo kafu. Ili putujemo negde po svetu - objasnila je Vesna i tako otkrila da su sve njene i Brenine svađe zapravo bile fejk i da su se njih dve zajedno smejale javnosti dok su spekulisali da li dve pevačice pričaju ili su ponovo u svađi.

 

 

Објава коју дели Lepa Brena (@lepabrenaa) дана 30. Дец 2017. у 1:14 PST

 

Zmijančeva je otkrila i da ju je Fahreta pozvala da bude u njenom dokumentarcu, a onda ju je nazvala pevačicom lakih nota.

- Zvala me je i da kažem nešto o njoj nešto u njenom dokumentarnom filmu. Nit je ona mogla da bude velika bez mene, niti ja bez nje. Potpuno smo drugačije karijere. Moja publika je ozbiljna publika, publika koja voli dobru ozbiljnu pesmu. Brena je imala publiku decu, ''Čačak, Čačak'' pesmice. A ja sam pevala "Svatovi", "Jorgovani" i sve teško. Mi nismo bile konkurencija u karijeri - završila je Vesna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading