Darko ostaje u svom stanu - ANA SE ODSELILA KOD MAJKE

Autor: I. Tubin - G. Doljančević

Zabava

22.01.2018

06:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle javnog priznanja da se razvode, Ana Sević i Darko Lazić, uprkos svojim tvrdnjama da se razilaze u miru, očito vuku svako na svoju stranu.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Darko i Ana

Naime, kako saznajemo, pevač ne planira da napusti luksuzni stan na Košutnjaku u kome su porodično uživali, već je Ana sa ćerkicom Lorenom napustila dojučerašnje ljubavno gnezdo i odselila se kod majke.

Detetu neće ništa da fali, ali Sevićka više ne može da se baškari u onome što je Lazić stekao, tvrdi izvor

- Darko je praznike proveo kod roditelja u rodnom Brestaču, gde sve češće svraća otkako sa suprugom nije u dobrim odnosima. On je Ani rekao da napusti njihov zajednički stan dok se on ne vrati u Beograd. Darko je poludeo zbog stvari koje mu se dešavaju poslednjih godinu dana i ne miri se sa sramotom koju je doživeo. Iako neće dozvoliti da njegovoj ćerkici išta zafali, nije mogao da dopusti da se nakon svega Sevićka baškari u stanu koji je ipak on stekao - priča izvor blizak bivšem paru i dodaje:

- Ana je sa Lorenom otišla kod majke, koja joj je i inače pomagala oko deteta, i to je za devojčicu prirodno okruženje. Njihova ćerkica tako neće ni primetiti da se oko nje nešto čudno dešava jer je svakako često boravila kod bake. U svakom slučaju, Lazić neće zapostaviti ćerku, samo je još uvek besan zbog svega što mu se dogodilo sa Sevićkom i ne želi da ona više uživa u luksuzu koji joj on pruža - zaključio je naš sagovornik.

Ovim povodom pokušali smo da stupimo u kontakt sa Lazićem i Sevićkom, ali su oni na brojeve poznate redakciji ostali nedostupni za komentar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading