ANA I DARKO KOPIRAJU SONJU I LUKASA

Zabava

23.01.2018

06:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Sević danima je u centru skandala zbog razvoda od Darka Lazića, a pre svega nekoliko meseci spekulisalo se da je imala aferu sa Acom Lukasom u vreme njegovog kraha braka sa Sonjom. Osim toga što ju je navodno privukao isti muškarac kao Sonju, brojni korisnici društvenih mreža komentarišu da Sevićka po mnogo čemu nastoji da bude kao Vuksanovićka, što se da zaključiti po njihovim fotografijama na Instagramu.

RepublikaFoto: instagram.com/darkolazicofficial
Ana Sević i Darko lazić!

Naime, ako je suditi po društvenim mrežama, između Sonje i Ane postoje velike sličnosti. Pevačica i kreatorka redovno objavljuju slike na svojim profilima, a ono što je na prvi pogled primetno jeste da su im poze koje zauzimaju tokom slikanja gotovo identične. Poznato je da Sonja voli brendirane torbe, kojima se neretko i pohvali, a reklo bi se da je to i Ani postala manija jer i ona često postavlja fotografije na kojima u prvi plan stavlja upravo tašne. Čak su i proslave dečjih rođendana počele da im liče, pa mnogi komentarišu da se Darko i Ana ugledaju upravo na Sonju i Acu. Oni su, reklo bi se, i pred medijima na sličan način nastojali da ostave idiličnu sliku srećne porodice, koja se na sličan način i raspala.

Čak su i proslave dečjih rođendana počele da im liče, a na sličan način su okončali i brakove

Moguće je uočiti i niz sličnosti između Lukasa i Lazića. Aca je jedan od najpopularnijih i najtraženijih folkera, dok Darko slovi za isto to među mlađom generacijom. Čim su se pojavili navodi da se razvodi, Vuksanović je uplovio u romansu sa Branislavom Pašajlijom, dok je Lazić navodno utehu potražio u mladoj koleginici Sofiji Dženopoljac, s kojom su se fotografije pojavile na Instagramu. Isto tako, često se mogu čuti komentari kako Lazić oponaša Lukasa i u njegovom poročnom stilu života.

Nakon svih dešavanja na račun dva poznata para zbijaju se i šale da je posle navodne ljubavne afere između Ane i Lukasa ostalo samo još da u romansu uplove Darko i Sonja, pa da se krug zatvori.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading