MARIJA ŠERIFOVIĆ: Sloba će ostaviti Lunu zbog Kije!

Autor:

Zabava

24.01.2018

13:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pop pevačica Marija Šerifović ne krije da je veliki fan rijalitija koji obara sve rekorde gledanosti "Zadruge", a kako kaže, u poslednje vreme se situacija još više zakomplikovala.

 

 

A post shared by Marija Serifovic (@serifovic) on Oct 27, 2017 at 6:16am PDT

 

- Vidim da se svašta nešto desilo u poslednje vreme, da su ušli neki, raznorazni, čudni, i ludi kandidati, zabavni... Kad god imam vremena bacim pogled - rekla je pevačica koja je potom potvrdila da i dalje stoji njena ponuda za opkladu da će Sloba otkačiti Lunu zbog Kije, a na pitanje ko je njen favorit za pobedu u ''Zadruzi'' ne želi da odgovori.

Foto: printscreen/TVPink
Sloba i Luna

Joj, ne smem to da vam kažem jer biste me zapalili. Nema šanse, neću vam to reći nikada - uzvratila je Marija, koja je potom otkrila šta misli o Lepom Mići.

- Šta ja znam, moja okolina ne misli ništa dobro o Mići, a opet sa druge strane, ne misli, zato što je on vulgaran i psuje previše, ali opet, on čovek ima neke sasvim ispravne rezone, u trenucima svog ludila - rekla je Marija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading