SORAJA PRODALA BIVŠU UČESNICU "VELIKOG BRATA" ZA 15.000 EVRA!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša voditeljka Soraja Vučelić je drugaricu starletu Barbaru Šegetin prodala svom bivšem dečku poznatom hakeru Milošu Čujoviću za čak 15.000 evra.

RepublikaFoto: ST/Đ. KOJADINOVIĆ

Naime, kako saznajemo, Čujović je pozvao Soraju da otputuju zajedno u Tajland, međutim, kako ona nije htela da pođe s njim, u igri se našla bivša učesnica "Velikog brata" Barbara. Kad je Šegetinka pristala, bivša voditeljka je kao naknadu od bivšeg dečka dobila pozamašnu svotu.

- Nakon dužeg vremena Miloš je opet kontaktirao sa Sorajom. Nisu se čuli sve od incidenta kad su njoj u novembru 2015. godine zapalili skupoceni džip rendž rover, koji joj je upravo on poklonio. Čuveni haker ju je pozvao sa predlogom da odu zajedno na putovanje.

Kako joj je rekao, hteo je da se odmori i distancira od svega, da se skloni u neke toplije krajeve. A kako je svih godina slab na Soraju, prvo je pozvao nju da odu daleko.

Soraja: Nisam sve pare uzela za sebe, pola sam dala Barbari

Odabrao je luksuzni Tajland, a Sari je rekao da će joj sve platiti samo da pođe s njim da mu pravi društvo. Ona je predlog odmah odbila - otkrio je izvor blizak Vučelićki za Srpski telegraf i nastavio:

- Međutim, haker je bio uporan. Kad je shvatio da nema nikakve šanse da ubedi Soraju, promenio je priču. Tražio joj je da mu nađe neku atraktivnu drugaricu da se zajedno provode u Tajlandu. Ponudio joj je novac koliko god da traži. Ona ga je upoznala sa manekenkom i starletom koja je učestvovala i u "Velikom bratu" Barbarom Šegetin.

Milošu se odmah dopala s obzirom na to da je atraktivna i zgodna, a i stalno se po oblačenju i stavu trudi da podseća na Soraju. Nakon što su proveli neko vreme zajedno u Crnoj Gori, odnosno Podgorici, gde su se on u Barbara i upoznali, ova Hrvatica je pristala da pođe s njim, a on je Soraji dao 15.000 evra za uslugu koju mu je učinila.

Foto: Promo foto
Barbara Šegetin

Nakon što su njena prijateljica i haker otputovali na egzotičnu destinaciju, Sara je posle nekoliko dana saznala da je Miloš napustio zemlju da bi pobegao od podzemlja i policije, koja ga juri.

Kako bismo proverili navode da je Soraja od hakera dobila 15.000 evra za drugaricu koja je sa Milošem otišla na putovanje, kontaktirali smo s njom, a ona je kroz osmeh poručila:

- Nisam sve pare uzela za sebe, pola sam dala Barbari - rekla je Soraja. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading