Intimna ispovest Lukasove nove devojke: ZAVEO ME JE PAŽNJOM I MANIRIMA

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Samo dan nakon što je Srpski telegraf ekskluzivno objavio paparaco fotografije na kojima Aca Lukas razmenjuje nežnosti sa novom devojkom starletom Božanom Vojinović, oglasila se i zgodna Banjalučanka koja u intimnoj ispovesti za naš list otkriva detalje novopečene veze. Plejbojeva zečica sa osmehom na licu priča o novom dečku, za koga tvrdi da je osvojio manirima.

RepublikaFoto: ST/Vlada LUKIĆ
Božana Vujinović

- Aca je jako emotivan, dobar i pažljiv muškarac, a koja žena ne pada na to?! Osvojio me je iskrenošću i manirima. Trudi se da ženi učini tako da se oseća posebnom, pa je svirao na klaviru kod njega u stanu samo za mene, što me je oduševilo. Još uvek je rano da pričamo o vezi i nekom dubljem odnosu, nas dvoje smo na početku, upoznajemo se, pričamo, izlazimo. Sve u svemu, lepo nam je - ekskluzivno za Srpski telegraf kaže banjalučka zavodnica i otkriva detalje njihovog emotivnog odnosa.

 

? #AcaLukas

A post shared by ACA LUKAS (@aleksandar_vuksanovic_official) on Jan 22, 2018 at 6:59am PST

 

- Upoznali smo se za reprizu Nove godine, kada je nastupao u Banjaluci. Zajednički prijatelj mi je prišao i rekao mi da Aca želi da se upoznamo, i tako je sve počelo. Nisam mogla ni da naslutim da ćemo nastaviti druženje - govori Božana, koja ističe da nije upućena u brojne ljubavne afere koje prate folkera.

Lukas uopšte nije skandalozan. Ne opterećujem se novinskim člancima o njemu

- Ma on uopšte nije skandalozan. Upoznala sam emotivnog i pažljivog Acu i uopšte ne mogu da ga povežem sa novinskim člancima. Ne opterećujem se naslovima koji su ga pratili niti me to zanima - završava priču Božana.

Kako dalje saznajemo, starleta u Beogradu boravi kod Lukasa u stanu na Voždovcu, a zajednički prijatelji tvrde da se Lukas poneo kao pravi domaćin, te da se ne bi iznenadili da se uskoro i useli kod njega.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading