TAKO SE POTREFILO: Nata se udaje za Luku u mesecu u kom se razvela od Ljube!

Autor:

Zabava

28.01.2018

19:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nataša Bekvalac i Luka Lazukić nakon građanskog venčanja, zakleće se jedno drugome na vernost i pred Bogom, posle Natinog porođaja!

RepublikaFoto: instagram.com/bekvalceva
Nataša Bekvalac i Luka Lazukić

Nataša Bekvalac zakazala je crkveno venčanje sa Lukom Lazukićem odmah nakon porođaja, i to baš u vreme kada se pre godinu dana razvodila od drugog supruga, direktora "Pionirskog grada" Ljube Jovanovića.

Pevačica će u martu i pred Bogom reći "da" svom trećem suprugu, s kojim se venčala 25. septembra prošle godine na Ibici.

 

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on Oct 7, 2017 at 1:41am PDT

 

- Nataši se sve bitne stvari dešavaju na proleće. Luka je želeo da se venčaju u crkvi dok je ona u drugom stanju, ali pevačica ga je odbila. U ovom trenutku neće da se opterećuje obavezama jer uživa u trudnoći. Dugo je razgovarala s Lazukićem i dogovorili su se da venčanje u crkvi bude čim se oporavi od carskog reza, koji je zakazan za 1. mart. Pre nekoliko dana išli su do jedne crkve u Beogradu i zakazali venčanje. Potrefilo se da se baš tih dana prošle godine Nataša razvodila od bivšeg rukometaša Partizana, a sad se udaje za drugog muškarca - otkriva izvor i dodaje da je intimno svadbeno veselje planirano na pevačicinom salašu u Čeneju.

- Na Ibici je prisustvovalo samo 25 zvanica, ali ovog puta će spisak gostiju biti malo proširen. Oko stotinak ljudi mladenci će ugostiti na Natašinom imanju, gde će napraviti opuštenu zabavu, a ne klasično svadbeno veselje - kaže izvor za beogradske medije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading