Ana i Darko se pomirili!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uprkos svim skandalima i zvaničnom saopštenju da se razvode, Darko Lazić i Ana Sević izgleda da su prevazišli najveću bračnu krizu do sada i odlučili da ipak ostanu zajedno. Kako Srpski telegraf otkriva, par spasava brak zajedničkim putovanjem na Maldive, gde će uskoro otići na porodični odmor sa ćerkicom Lorenom.

RepublikaFoto: e - stock/M. LUČIĆ
Darko Lazić i Ana Sević

Prema navodima bliskih prijatelja supružnika, oni su se nakon dugih razgovora pomirili i odlučili da još jednom pređu preko obostranih prevara i svojoj ljubavi daju novu šansu.

 Sevićka ostala pri stavu da ne posećuje njegove roditelje u Brestaču, dete može da vodi kad poželi

- Darko je pre nekoliko dana došao u svoj porodični stan, gde je sa Anom pričao celu noć. Ona je bila ljuta jer je njegova porodica davala izjave da je ona kriva za propast njihovog braka i da je on nije zaštitio. Istresli su sav prljav veš jedno pred drugim i dogovorili se da sve probleme reše u četiri zida. Lazić je obećao da se nikada više neće vraćati na priču o njenom neverstvu sa Lukasom i da će zaboraviti na aferu sa izvesnim Danijelom, a Sevićka da više neće pominjati njegove brojne preljube i žene sa kojima je povezivan - tvrdi naš sagovornik.

RepublikaFoto: instagram.com/darkolazicofficial
Darko Lazić i Ana Sević

Kako dalje saznajemo, Sevićka je ostala pri stavu da ne želi da posećuje njegove roditelje u Brestaču zbog salvi uvreda koje je od njih doživela, ali da on ćerku može da vodi u selo kad god poželi. Naposletku su se dogovorili da otputuju zajedno na odmor kako bi učvrstili odnos i posvetili se jedno drugom.

U želji da čujemo još detalja o navodima do kojih smo došli, pozvali smo Anu i Darka, ali do zaključenja broja nisu odgovarali na naše pozive i poruke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading