EMINA progovorila o RAZVODU!

Autor:

Zabava

31.01.2018

11:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najpopularnija srpska zvezda u Turskoj, Emina Jahović godinama je u braku sa tamošnjim proslavljenim pevačem Mustafom Sandalom od kog je mediji često razvode. Nedavno su se ponovo pojavile spekulacije da se Emina i Mustafa razvode, a pevačica je objasnila zbog čega mnogi to često pomišljaju.

 

 

Istanbul calling... @mustafasandal24 @jovanamac @zzeljko ?

A post shared by @ yaemina on Jul 6, 2017 at 4:51pm PDT

 

- Ja sam počela da postavljam samo svoje fotografije, a ne sa Mustafom. Ja sam promovisala svoje pesme, posao i onda su se oni začudili. Pisali su naši da se razvodimo, pa je to prešlo u Tursku, kao virus to ide. Razvode me puno puta - otkrila je Jahovićeva u emisiji "Amidži šou", a onda je priznala da je je odlučila da promeni odluku i fotografije sa svojim suprugom objavi na instagramu: 

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Emina Jahović i Ognjen Amidžić

- Onda smo morali da se oglasimo i kažemo da se ne razvodimo. A i slikali smo se za Instagram - dodala je Emina koju mediji u Turskoj opsedaju, te je zbog njene, a i zbog muževljeve slave, paparaci često prate. O čemu je još govorila pogledajte u videu:

Popularna pevačica koja trenutno promoviše svoj album ""Dalje", kao i duet sa Željkom Joksimovićem "Dva aviona", sa suprugom Mustafom u braku je od 2008. godine i ima dva sina Javuza i Jamana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading