HAOS U EMISIJI! Lukas prozvao novinara, on mu odgovorio: Shvatam, nije se dobro URADIO!

Autor:

Zabava

02.02.2018

11:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna od glavnih osobina folkera Aleksandra Vuksanovića, poznatijeg kao Aca Lukas je njegov britak jezik, a u emisiji "Novo jutro" pevač je danas to i dokazao. Folker je gostovao, a izvesni novinar Branislav Simić se uključio putem telefonskog poziva, i kada se povela priča o pravima homoseksualaca došlo je do svađe.

RepublikaFoto: youtube.com/novojutro
Predrag Sarapa i Dea Đurđević

- U nekoliko navrata ste izjavili da "nije normalno da se na ulici vidi kako se dve čike ljube" - insistirao je novinar na ovoj Lukasovoj izjavi, što je Acu izbacilo iz takta: 

- Gospodine Simiću, ne znam šta sam pogrešio prema gej populaciji i došao sam da mi kažu gde je to moj govor mržnje, i niste mi ništa rekli osim da sam ja pričao govor mržnje. Imam još Simiću, nevezano da li je gej, hetero, imate radno mesto, nepismeni ste, vi ste nekome oduzeli radno mesto, vi ste sprdnja. Ja ne znam šta vi radite, ne znate ni da govorite kako treba. Ovo nema veze sa gej populacijom - vikao je Lukas, na šta mu je Simić odgovorio:

RepublikaFoto: youtube.com/novojutro
Aca Lukas

- Shvatam poentu, nije se dobro uradio, tako da nije problem - rekao je Branislav, ali ovoga puta Lukasa nije iznervirao i folker je odgovorio kratko:

- Hvala, hvala. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading