KADA TE LUKAS IZJE*E JEL TI PADNE CENA?! Branislava dobila ovo pitanje, njen odgovor ŠOKIRAO!

Autor:

Zabava

02.02.2018

18:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša Lukasova devojka, Branislava Pašajlija, pojavila se na rođendanu poznatog beogradskog zlatara Nebojše Bojovića, kao i njen nekadašnji emotivni partner, folker Aca Lukas.

 

Ona se pojavila u društvu Soraje Vučelić, a na svom Instagram profilu podelila je fotografiju sa ove večeri, ali se sigurno nije nadala da će od jednog pratioca na ovoj društvenoj mreži dobiti niz uvreda, ali i pitanje.

 

- Reci nam, kad te "Umetnik Lukas" izje*e i šutne za 23 dana, jel ti padne cena i za koliko? - pitao je jedan pratilac i tagovao njenog bivšeg supruga Željka Pašajliju.

Odmah je usledio i njen odgovor.

Foto: instagram.com/braniiiislava
Instagram

- Nee, poraste mi. Zašto tebe uopšte zanimam ja? Na primer? Ajde ćao bre! I inače, ne taguj više čoveka, blokiran je odavno na svim dodirnim tačkama i ne može da vidi ovo. I ne gleda mi se baš njegovo ime... ovo kako si glupa i jadna neka stoji, to mi je slatko - odgovorila je ona i zaprepastila sve!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading