(VIDEO) Goga Sekulić zna istinu o svađi Dare i Seke: To je sve marketinški trik!

Zabava

03.02.2018

16:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Goga Sekulić nikada ne preza da kaže ono što zaista misli, tako je bilo i ovoga puta, kada je za portal Republika.rs dala svoje mišljenje o svađi Dare Bubamare i Seke Aleksić!

RepublikaFoto: instagram.com/sekulicgoga
Goga Sekulić

Naime, Goga nam je otkrila kako je sledeći korak u njenoj karijeri izdavanje novog albuma, a na pitanje novinara da li planira da održi svoj prvi solistički koncert pevačica šaljivo odgovara:

- Arena je mala za mene, čekam da se izgradi nešto veće - rekla je Sekulićeva za naš portal i prokomentarisala aktuelni okršaj koleginica Dare Bubamare i Seke Aleksić koji je izbio nakon što je Bubamara saznala da je Aleksićeva zakazala svoj koncert sedam dana pre nje:

RepublikaFoto: youtube.com/printskrin/belgrademusic
Seka Aleksići Dara Bubamara!

- To je neka spontana priča radi marketinga, sa nečije strane, čisto da bi se pričalo o događaju, ne sumnjam da će njih dve za mesec, dva piti zajedno kafu - završila je Goga koja definitivno ima sličan scenario ove svađe kao i internet senzacija Newanja. On je svoj stav odnosa ove dve folk pevačice  predstavio u sledećem urnebesnom videu:

 

April u Beogradu! ? #sekaaleksic #darabubamara #newanja

A post shared by Nemanja Milošević (@newanja) on Feb 3, 2018 at 2:58am PST

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading