Lunini i Slobini fanovi pretili Radi Manojlović

Autor:

Zabava

04.02.2018

18:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Rada Manojlović bez ustručavanja iznela je svoje mišljenje o rijaliti vezi oženjenog Slobe Radanovića i Lune Đogani, što joj je došlo glave!

RepublikaFoto: instagram.com/radamanojlovic
Rada Manojlović

- Bilo je jako neugodno, moram da kažem, samim tim što je Anabela bila tu. Ipak, "Zadruga" je nešto što je u milionima domova, što gledaju porodice, gledaju svi kao neku seriju, svi smo se navukli, i negde se to prenosi na naše ponašanje. Zbog toga sam osetila potrebu da kažem neki svoj stav o tome - rekla je Rada u emisiji "Premijera - Vikend specijal", a potom dodala da posle gostovanja kod Ognjena Amidžića nije imala nikakav kontakt sa Anabelom.

- Kasnije se nisam čula sa Anabelom. Ljudi su me podržali, ali možda sam pomalo i zažalila jer nije možda na meni da vodim tuđe brige, ispravljam neke krive Drine... Anabelini i Lunini fanovi su me pogrešno shvatili, maltretirali su me jako... Mislim, pokušali su. 

 

Za sam kraj, Rada je istakla kako su Anabelini i Lunini fanovi pogrešno interpretirali njene reči.

- Ja nisam bila protiv Slobine i Lunine ljubavi nijednog sekunda, nisam maloumna da ne znam da se srcem ne može upravljati, da ono zaigra ili ne zaigra za nekim.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading