RADA MANOJLOVIĆ: Ja sam poslednja seljanka na estradi!

Autor:

Zabava

06.02.2018

06:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rada Manojlović priznala je da ne može da podnese novi trend pućenja, koji su nametnule njene mlađe koleginice.

RepublikaFoto: instagram.com/radamanojlovic
Rada Manojlović

Ona je gostovala u emisiji "Naša nedelja" na Naša TV, gde je prilično izrevoltirana pričala o koleginicama koje sve rade zarad selfija i dobre fotke. Rada je sve vreme facama karikirala kako njene mlađe koleginice danas prave selfije, a za sebe je rekla da je ona jedina preostala budala na estradi koja ne voli tako da se slika, kao i to da nije urbana. Istakla je da zna da je mnogi nazivaju seljankom, ali brani se samo osmehom.

 Ja nisam urbana zato što ne umem kao poluriba sa poluotvorenim ustima i poluotvorenim očima da slikam selfi

- Mnogo smo zastranili. Ja sam jedina budala na estradi koja se smeje. Ja se jedina smejem i mislim da to privlači ljude. Za mene kažu "vidi je, smeje se kao luda na brašno, seljanka". Ja nisam urbana zato što ja ne umem kao poluriba sa poluotvorenim ustima i poluotvorenim očima da slikam selfi. To je sada in. To je zavođenje. To više nije samo pućenje. Što blentaviji pogled, što retardiranija faca. Jer, ako se nasmeješ, odmah kažu "mučenica, glupa ko noć, samo se smeje". Sve je pogrešno danas na estradi - rekla je Rada u jednom dahu. Pevačica je bila prilično uzbuđena kada je ovo pričala, po čemu se moglo zaključiti da joj novi trendovi i te kako smetaju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mara

09.02.2018 23:56

Rado svaka ti je zlatna. Sve je tacno i za njih i za tebe. Samo ispravka ti jesi seljancica zaista ali nisi primitivna dok ove o kojima pricas su primitivke da su seljanke to bi za njih bio kompliment. One su sve do jedne retardirana, primitivna bagra odakle god da su, taj profil ljudi bitangi takvih je neko smisljeno birao to je samo dno ovog drustva nize od toga nema.