AMIDŽIĆ PROGOVORIO O BOLESTI: Dugo sam osećao SMETNJE!

Autor: Story.rs

Zabava

07.02.2018

11:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zdravstvene probleme s kojima se suočio Ognjen Amidžić, poznati voditelj i autor emisije "Amidži Šou", uspeo je da reši s obzirom na to da se, prema sopstvenom priznanju, s njima suočio na vreme. Kako je otkrio, Amidžić je duže vreme imao zdravstvenih tegoba:

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Ognjen Amidžić

-  To nije previše ozbiljno stanje, već je metabolički poremećaj. Već duže vreme sam osećao različite smetnje i nisam čak ni bio iznenađen kada sam saznao o čemu se radi. To je sve posledica načina života koji vodim- nespavanje, stres, ludnica, variranje kilaže. Ali poenta je da sve to može da se reši samo ishranom. Doktor mi je poručio i da se manje nerviram oko svega i da redovnije spavam - izjavio je Amidžić koji je prošle godine priznao da je bio na korak od dijabetesa:

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Ognjen Amidžić

- Istina je, imam insulinsku rezistenciju. Ali to nije ništa strašno, veći problem predstavlja ženama koje žele da ostanu u drugom stanju. Pijem neke tablete na biljnoj bazi, to čak i nisu tablete i promenio sam režim ishrane, tako da se već sada osećam bolje. Nije to ništa strašno, ali je dobro što sam bio na pregledima - objasnio je Ognjen. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading