Kolege svim srcem uz Marinu Tucaković!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marina Tucaković ispisala je najlepše životne priče u svojim pesmama, zbog čega je omiljeni tekstopisac najvećih estradnih zvezda sa ovih prostora. Svoju privatnost uvek je držala za sebe, te se iz javnog života povukla zbog zdravstvenih problema. Kako saznajemo, Marina je teško bolesna i već nekoliko nedelja je na lečenju na Institutu za onkologiju i radiologiju Srbije.

Foto: youtube.com/ Tv Arhiva
Marina Tucaković

Kako portal Telegraf.rs prenosi, Marina boluje od opake bolesti, a zdravstveno stanje najpoznatije hitmejkerke na ovim prostorima prilično je loše.

- Svi na institutu se maksimalno trude da pomognu Marini i da joj što je više moguće olakšaju teške dane i bitku za život - kaže izvor za Telegraf.rs i dodaje da Tucakovićka prima terapiju.

Bitku za život i tegobe kroz koje prolazi Marina je na sebi svojstven način opisala u statusu koji je objavila na društvenoj mreži Tviter, gde je veoma aktivna.

- Kakva ironija... Samo krajevima nikada ne dođe kraj - napisala je Tucakovićka, koja ipak nije želela da obelodani u kakvom je stanju, već je o tome obavestila samo svoje najbliže.

Ovim povodom, pokušali smo da stupimo u kontakt s Marinom, ali je ona prvo bila nedostupna, a kasnije je odbijala pozive.

Foto: instagram.com/marina.tucakovic
Marina Tucaković

Inače, najveća imena estrade utemeljena su upravo zahvaljujući pesmama koje je napisala Marina. Izuzetno je bliska sa najvećim zvezdama, čijoj popularnosti je doprinela najvećim hitovima koje je radila za njih, od Cece Ražnatović, Jelene Karleuše, Ace Lukasa, Dragane Mirković do Zdravka Čolića, Lepe Brene, Severine, Džeja Ramadanovskog, Ane Nikolić, Seke Aleksić, Dare Bubamare, Harisa Džinovića i mnogih drugih.

REAKCIJE

Brojne kolege i saradnici čija imena je upravo Marina svojim tekstovima i napravila ostali su šokirani vešću da njihova estradna mama bije najveću bitku do sada.

Maja Nikolić: Svim srcem sam uz Marinu!

- Ne znam ništa o tome, sad čujem od vas. Gospode bože, ako mogu ikako da joj pomognem, tu sam. Srcem sam uz nju. Ako mogu podrškom bilo kako da pomognem... To je žena legenda, ja nju obožavam, izvinite, ne znam šta bih rekla. U šoku sam!

Aca Lukas: Ona će pobediti i rak!

- Saznao sam za to sinoć, još uvek ne znam šta je konkretno, ali mislim da je rak. Marina je borac, nadam se da će sve biti u redu

Katarina Živković: Pobediće, to je žena lavica!

- Ne mogu da verujem šta se događa, zaista nisam znala da Marina ima zdravstvenih problema. Ona je žena lavica, sigurna sam da će iz te bitke izaći kao pobednik!

Mira Škorić: Nema sam od šoka!

- U šoku sam, zanemela sam. Samo dragi ljudi, prijatelji, saradnici, poznanici mi obolevaju, nemoćna sam da bilo šta kažem. Ako bilo kako mogu da pomognem Marini, ja sam tu za nju. Nema sam od šoka, mnogo mi je teško!

Miroslav Ilić: Pomogao bih da mogu!

- Da imam čarobni štapić, ja bih prvo Marini pomogao ovog momenta. Žao mi je zbog toga, moju podršku svu ima!

Snežana Đurišić: Jaka je to žena!

- Jao, bože dragi, spasi ovaj narod! Mnogo mi je žao, ali Marina je jaka žena, uspeće da pobedi sve što je snađe!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading