LUKASOVE DEVOJKE UZVRAŽAJU UDARAC! Branislava: Božana je pi*ka i po za tebe! Božana: Sonja, glupa si!

Autor: I. Tubin - Z. S. Radulović

Zabava

09.02.2018

06:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sonja Vuksanović, još uvek zakonita supruga folk zvezde Ace Lukasa, odlučila je da prvi put javno progovori o svim Lukasovim izabranicama koje je imao nakon kraha njihovog braka. Očigledno poneta ženskom sujetom i ljubomorom, Vuksanovićeva je za jedan nedeljnik sasula salvu uvreda na račun Branislave Pašajlije, sa kojom je folker kratko bio nakon burnog raskida sa Sonjom, a potkačila je i njegovu sadašnju devojku Božanu Vujinović. Acine izabranice nisu joj ostale dužne, te su odgovorile na prozivke koje im je Vuksanovićeva uputila.

RepublikaFoto: youtube.com/Cirilica TV HAPPY
Aca Lukas

Naime, Sonja je rekla da je ne zanima šta Aca radi otkako nisu zajedno, ali nije odolela da njegovu sadašnju devojku i bivšu nazove bezveznim izborom u poređenju sa njom.

- Nisam upućena u njegov ljubavni život, ali će on posle mene uvek samo bezvezne devojke da nađe. Meni to ne smeta. Što više takvih, meni je super. Ja sam zdrava žena i pametna, koja živi sa svojim odlukama vrlo svesno i zadovoljno. Malo je takvih, ali ja sam primer - samozadovoljno je izjavila Sonja za srpske medije, a Branislava Pašajlija je odgovorila na ove tvrdnje na svom Instagram profilu.

 Branislava: Neka se gospođa Sonja poredi sa Adrijanom Limom, a nas neka ostavi na miru

RepublikaFoto: instagram.com/aleksandar_vuksanovic_official
Aca Lukas i Branislava Pašajlija!

- Ukratko, opšte je poznato kroz šta poslednjih meseci prolazim, pa samim tim izgledam onako kako se osećam. Nisam folirant i ne trudim se da budem, svako normalan razume to i bez priče. Međutim, kad se već gađamo epitetima, draga moja Sonja, za tebe je ova devojka Božana pi*ka i po! Od lepih kolača još niko nije otišao i zato "pušti priču". Zašto imaš potrebu da se nekome dokazuješ? Lep pozdrav - napisala je Branislava, a nakon što smo je pozvali, dodala je:

- Mogla bih još samo da poručim gospođi Sonji neka se ona poredi sa Adrijanom Limom, a nas neka ostavi na miru - rekla je Pašajlija za Srpski telegraf.

Božana: Ćutanje je jedini nepodnošljiv odgovor za ženu njene pameti, a Branislavi hvala na komplimentu

Kontaktirali smo sa Božanom Vujinović kako bismo saznali kako ona reaguje na Sonjine reči, međutim, ona je izjavila da se ne obazire na njene komentare.

RepublikaFoto: instagram.com/luis_journalist
Božana Vujinović

- Iz poštovanja prema Lukasu, jer je Sonja majka njegovog deteta, ja ću da ostanem bez komentara. Ćutanje je jedini nepodnošljiv odgovor za ženu njene pameti i želim da se zahvalim Branislavi na komplimentu. Probudila sam se uz njen komentar i popravila mi je dan - rekla je Božana za Srpski telegraf.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Sonja Vuksanović

Podsećamo, Sonja i Aca Lukas rastali su se u junu 2017. godine, nakon što je u medijima poput bombe odjeknula vest da ga je Sonja prevarila sa košarkašem Markom Jarićem. Lukas nije dugo bio sam, te je istog meseca započeo kratku romansu sa Pašajlijom, koja nije dočekala ni kraj leta. Nakon nekoliko meseci samovanja, Aca je nedavno upoznao Božanu, sa kojom je nerazdvojan, iako su tek mesec dana zajedno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading