SMANJILA GRUDI ZBOG GODINA? Ceca progovorila o OPERACIJI

Autor: Blic.rs

Zabava

10.02.2018

09:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Estetskoj operaciji smanjivanja grudi pre dve nedelje podvrgla se Svetlana Ceca Ražnatović, a sve se dogodilo u strogoj tajnosti. Pevačica je tek sada otkrila razloge zbog kojih je drastično smanjila dekolte:

Foto: instagram.com/craznatovic_official
Svetlana Ceca Ražnatović

- Jednostavno je došlo vreme za promene. Želela sam drugačiju estetiku, promenu vizuelnog identiteta i nešto što je više u skladu sa trendovima, a iskreno govoreći, i sa mojim životnim dobom. Intervencija nije komplikovana, vrlo brzo sam se oporavila. Ono što je najvažnije, osećam se sjajno i baš ovako sam želela da izgledam - izjavila je Svetlana.

Pevačica nikada nije krila da je imala estetske korekcije na svom telu, a 2012. godine je, takođe, smanjivala dekolte iz zdravstvenih razloga:

- Istina je da sam imala operacioni zahvat na grudima. To sam pre svega morala da uradim iz zdravstvenih razloga. Operaciju sam iskoristila i da smanjim grudi, ali mi je pre svega bilo važno da rešim zdravstveni problem - govorila je tada Ražnatovićka. 

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
goran

10.02.2018 18:30

Steta ja sam je volio zbog velikih grudi, sad me je razocarala. Ne pali me vise toliko.