SEVERINA ZGROZILA ŽUTIM ČARAPAMA I SANDALAMA: Nije lepo sve što je marka!

Autor:

Zabava

11.02.2018

10:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačice su u poslednje vreme ozbiljno umislile da bi trebalo da budu i modne ikone, a za to plaćaju visoku cenu stilistima, a neke i same sebe stilizuju. Da li je to slučaj Severine Kojić nije poznato, a ono što jeste je da je tokom jučerašnjeg dana napravila promašaj o kom se priča.

Hrvatska zvezda je s ponosom objavila fotografije na kojima pozira u kombinezonu, šarenoj ski jakni, žutim čarapama i Pradinim belim sandalama. Njen pokušaj je verovatno išao ka cilju da izgleda urbano, a postigla je jedino da joj se pratioci podsmehnu.

RepublikaFoto: youtube.com/IDJVideos.TV
Severina

I dok je tagovala Pradu, Seve je slučajno ili namerno izostavila da napiše da je jaknu kupila u mnogo jeftinijoj radnji, a zbog torbe je pokuplia još negativnije komentare.

- Napokon ima Birkin torbu žena! Nakon koliko ju je nabavila bolje da i nije - napisala je jedna od Severininih obožavateljki. 

Ovo nije prvi Kojićkin promašaj budući da ona često nosi čarape na sandale i cipele uz koje uopšte ne idu. Tako je ovo jasan znak da sve što je markirano nije i lepo.

 

Njegove čarape ❤ #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A post shared by Severina Kojic (@severina) on Jan 22, 2017 at 5:49am PST

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading