MOLI SVE LJUDE! Ana Mihajlovski: Samo jedna stvar me drži OVDE!

Autor:

Zabava

11.02.2018

14:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Temperamentna voditeljka Ana Mihajlovski otvorila je društvenu mrežu instagram, a iako su mnnogi očekivali da će ona objavljivati samo divne fotografije poput drugih žena na ovoj društvenoj mreži, ona je sve iznenadila. Ana uglavnom objavljuje fotografije svog lica bez šminke i slike sa jahanja.

 

❤️

A post shared by Mihajlovski Ana (@an_amihajlovski) on Feb 8, 2018 at 3:28am PST

A danas je otkrila i razlog zašto je to tako:

- Htela sam da kažem pa evo- Ja sam otvorila insta da bih ugasila lađnu sebe. Mežutim (jadni vi) zabavno je. Ali pored toga, moji dani su dani mrmota što je divno i ja tako volim. Ono zbog čega ostajem ovde jeste hipodrom, i znam da vas zatrpavam galopom u krug i slikama konja ali morate da znate (ma koliko niste u toj priči) da je hipodrom institucija! On propada, mnogo porodica zavisi od njega, i otud toliko slika. Ja vas molim da podržite konjički sport kad god bude prilike jer je suludo da se to ugasi suludo! I ja bih stvarno svisnula kad bi se to desilo... - napisala je Ana, a ovu njenu fotografiju za razliku od konjičkog sporta, mnogi su podržali lajkovima i komentarima.

Poznata voditeljka nastaviće da objavljuje svoje fotografije, očigledno, i dalje bez šminke. Ali i konje, pa kome se sviđa, super, kome se ne dopada verovatno će je otpratiti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading