Maja Nikolić spremna za Evroviziju

Autor:

Zabava

12.02.2018

17:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Članica prethodne sezone "Pinkovih zvezda" Maja Nikolić okušaće sreću na ovogodišnjoj Beoviziji pesmom "Zemlja čuda", kojom želi da predstavlja Srbiju na predstojećoj Evroviziji u Lisabonu. Ona nije krila oduševljenje pesmom kojom će se takmičiti na nacionalnom izboru, a u emisiji "Premijera - Vikend specijal" istakla je da ne zna kakve pesme će joj biti konkurencija.

Foto: instagram.com/majanikolic_singer
Maja Nikolić

- Nisam stigla ni da preslušam sve numere, radim šest sati dnevno. Imaćete priliku da vidite potpuno novu Maju. Šest sati dnevno imam probe koreografije, obećavam da ću zapaliti scenu i napraviti spektakl. Poslušajte komentare ispod moje pesme "Zemlja čuda" i biće vam jasno. Autor je Vladimir Graić, jedini pobednik u istoriji Srbije, koji je napisao "Molitvu", i čast mi je da pevam njegovu pesmu - rekla je Maja, koju pojedinci u poslednje vreme doživljavaju rijaliti igračem. Ona od ove titule ne beži, ali podseća sve da je ona, pre svega, višestruko nagrađivana pevačica.

- Ne želim da budem neskromna i da vas opterećujem svojim nagradama, ali doboljno je reći da sam Srbiju na najbolji mogući način predstavljala u Moskvi i Los Anđelesu. U Srbiji jedini komercijalni zabavni program gde možeš uživo da pevaš jeste rijaliti, on daje najveću gledanost. Festivali su otišli u zapećak - priznaje Maja kojoj se pesma jedne koleginice, pored pobednika "Pinkovih zvezda" Ivana Kurtića i superfinaliste "Pinkovih zvezdica" Igora Lazarevića, ipak, dopada.

Foto: instagram.com/majanikolic_singer
Maja Nikolić

- Meni su svi izvođači fenomenalni zato što su svi doneli novi zvuk, pop pesmu. Interesantna mi je Saška Janković, njena pesma je fenomenalna jer je neobična, a ona peva kao Maraja Keri. Niko mi nije konkurencija, mora narod da izabere pesmu Evrovizije i hit. Hit pobeđuje u Evropi i u svetu. Nije bitno samo da pevaš uživo, pokazaću vam potpuno novu Maju - da znam da glumim, pevam, igram, da imam svetsku pesmu. Pokušaću da pobedim u Lisabonu jer je pesma svetskog ritma, zapadljivog karaktera i tematike. Ima neku neobičnu notu, samo jedna srpska harmoniku je dala bit da dolazim iz Srbije - objasnila je Maja u emisiji "Premijera - Vikend specijal".

Osim podrške publike, Maja priznaje da nije izostala ni podrška kolega.

- Ćemo, koji je na turneji u Americi, javio se i rekao da vrti moju pesmu. Čula sam se i sa Draganom Mirković, sa ljudima koji su potpuno oduševljeni. Ja sam spojila sve i napravila zemlju čuda u svakom smislu - završava Maja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading