Goca slavi 60. rođendan: Šaban je iznenadio ovim poklonom!

Autor:

Zabava

13.02.2018

21:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gordana Šaulić, supruga Šabana Šaulića, večeras proslavlja svoj 60. rođendan, te je rešila da ga obeleži na poseban način!

RepublikaFoto: Republika.rs
Gordana i Šaban Šaulić

Naime, Goca će sa rodbinom i prijateljima slaviti ovaj datum, a ako o nečemu ne mora da brine to je sigurno muzika, jer će se njen muž Šaban potruditi da štimung bude savršen. On je svojoj dragoj osmislio savršen poklon, veliki koncert 6. oktobra u Štark areni!

- Gocina želja je bila već godinama da održim veliki koncert u Areni, i na kraju sam odlučio baš da je za jubilarni rodjendan obradujem. Ja ove godine svakako ulazim u godinu proslave pola veka rada, tako da se sve poklopilo. Jedva čekam da zapevam publici koja me već godinama svaki put pita kada ću održati veliki beogradski koncert i evo došlo je i vreme za to. Tog 6. oktobra u Areni biće i svojevrsna kruna mone karijere- objasnio je.   RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ

Šaban Šaulić

Inače naš kralj narodne muzike često ističe da bez supruge ne bi bio ono što jeste iako se jednom čak razveo od nje 1985. godine, a evo i razloga:

- Mi smo se rastali na 20 dana. Goca je pobesnela zbog mog ponašanja, došao sam posle 3 dana kući iz kafane mrtav pijan - rekao je pevač u emisiji iz profila.

Međutim, Goca ga je nakon toga izgleda uhvatila pod svoje , te ovaj brak traje pune 42 godine, a oba supružnika tvrde kako potred sebe imaju savršene partnere. Njih dvoje imaju troje dece, ćerke Sanelu i Ildu kao i sina Mihajla. Obe ćerke su im podarile unučiće.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading