MAČO SORAJA: Mile Kitić predstavio spot u kojem se pojavljuje seksipilna starleta!

Autor:

Zabava

15.02.2018

21:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folker Mile Kitić prošlu godinu pamtiće po brojnim hitovima koje je objavio, a za 2018. spremio je još više noviteta za koje veruje da će da postignu veliki uspeh. Dok se brojne kolege u njegovim godinama polako povlače s estrade, Mile se, čini se, ne planira penzionisati tako brzo.

Foto: instagram.com/vucelicsorajasara
Soraja Vučelić

U prilog tome ide činjenica da je sinoć objavio spot za novu pesmu 'Macho žena' u kojoj glavnu ulogu ima Soraja Vučelić. Numera govori o tome kako je jedina žena od koje pevač strepi upravo ta "mačo žena" i unatoč brojnim lepim devojkama koje su svakodnevno oko njega, njegovu potpunu pažnju zaokuplja samo ta koja je snažna i posebna.

- Mene je baš Marta pozvala i rekla: "Ti si baš stvorena za ovu pesmu". Žena odabrala ovakvu ženu, svaka čast, lavica - rekla je Soraja na snimanju spota koji je režirao Dejan Milićević.

Muziku i aranžman pesme radio je Bojan Vasić, dok je tekst napisala upravo Miletova supruga Marta Savić koja je autor njegovih brojnih hitova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading