Potresna poruka Milice Dabović RASPLAKALA MNOGE: SAMO BOL JE SIGURNA

Autor:

Zabava

16.02.2018

10:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na današnji dan pre 35. godina rođena je naša poznata košarkašica Milica Dabović. Tim povodom oglasila se na društvenoj mreži instagram, na veliku radost njenih pratilaca, ali poruka koja je usledila izazvala je i suze kako kod njih tako i kod nje!

Foto: instagram.com/milicamrvica
Milica Dabović

Milica Dabović je svoju poruku posvetila sinu Stefanu, kog je dobila u vezi sa Vukom, sa kojim iz nepoznatih razloga nije više u emotivnoj vezi! 

- Godina za godinom...Nekada sam najviše volela svoj rođendan i to je dan kome sam se i u 35-oj radovala kao malo dete. Danas mi više nije važan, danas i zaboravljam na rođendan jer imam tebe, mislim samo na tebe, gledam tebe, obožavam tebe sine, tvoj rođendan mi je sada sve!! Danas su mi reči nekoga dotakle srce, dušu i već sam pustila suzu (radosnicu) jer takve reči su moji najlepši pokloni. Dan će proći ali sve što volim ostaje!! Danas sam na moru i imam veliku želju i jedinu želju, a ti Bože pomozi mi molim te da se ona ostvari i da svi budemo na okupu.............život - napisala je Milica Dabović.

RepublikaFoto: instagram.com/milicamrvica
Milica Dabović

Brojni komentari podrške i ohrabrenja su pristizali od strane pratioca Dabovićeve, čime se zaključuje da niko nije ostao ravnodušan na ove potresne reči samohrane majke.

Milica je postavila sliku gde citira pesmu Đoleta Balaševića kojom je otopila i najtvrđa srca!

- Samo bol je u životu siguran. Sreću nosi neki poštar jako spor. Neka... Samo ovu noć da izguram, sutra ću već naći dobar izgovor.

Podsetimo, Milica Dabović je krajem decembra na svet donela sina prvenca Stefana. Pošto je pred kraj trudnoće raskinula emotivnu vezu sa izvesnim Vukom sa kojim je i zatrunela, ona je istakla kako ce sama odgajati Stefana!

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading